10 ylık kankimle barışmak için banada dua adin bahtım açilsın
dostumla barışmak
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 ayetel kürsi
1 fatiha
okudum senin için dostunla tez vakitte barışırsın ve bahtında aynı tezlikle açılır inşallah amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
alah razı olsun ece kardeş
18 yıl önce gönderildi # -
size dua ediyorum
saol dilekglen alah razıolsun alah kabul etrsin
İNŞAALLAH,TÜM ENGELLERİ AŞARSIZINIZ.SEN BÖYLE KAYGILANIYORSAN MUTLAKA ODA KAYGILANIYORDUR.BEN KİDE KARDEŞİM SENİN ÇOK GAYRET ETMEN GEREKİR.İNŞAALLAH EN YAKIN ZAMANDA KANKİNLE BARIŞIRSINIZ ESKİSİNDEN DAHA ÇOK YAKIN OLURSUNUZ AMİN...
3 ihlas
1 fatiha
allah dualarını kabul etsin.amin.18 yıl önce gönderildi # -
.Allah yardımcın olsun hayırlı baht açıklığı nasip etsin. Arkadaşınla aran açıldıysa git konuş barışırsınız inşallah.
BAHT AÇIKLIĞIN İÇİN 1 AYETELKÜRSİ ALLAH KABUL ETSİN.DOSTUNLA BARIŞMAK İŞTE O SENİN ÇÖZECEĞİN BİR DURUM.HEPİMİZİN ZAMAN ZAMAN İSTEMEDENDE OLSA EN YAKINLARIMIZI KIRDIĞIMIZ OLUYOR.OYSA BİRAZ SABRETSEK AĞZIMIZDAN ÇIKAN KELİMELERİ O DOKUZ BOĞUMDAN GEÇİRİRKEN BİRAZ DÜŞÜNSEK AMA OLMUYOR DEMİ.GELDİĞİ GİBİ SÖYLÜYOR VE KARŞI TARAFI ÜZÜYORUZ.SONRADA PİŞMANLIKLAR BAŞLIYOR...ÜZÜLME DOSTLAR BİRBİRİNİ AFFEDER,BİRAZCIK ZAMAN VER.SEVGİYLE KAL.
ALLAH BAHTINI AÇIK ETSİN DOSTUNLA EN KISA ZAMANDA BARIŞIRSIN İNŞALLAH 3 İHLAS 1 FATİHA BENDEN HEDİYE HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin.
Bundada bi hayır vardır inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
saolun arkadaşlar benim için dualaranızı esirgemediniz allah rası olzun
hakkında hayırlısıolsun kardeşimm
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.