yaklaşık iki gün önce yazdığım yenildim allahım konu başlıklı yazı için öncelikle tüm forum kullanıcılarından özür dilemek istiyorum.bugün aynı yazıyı tekrar okuduğum zaman gerçekten çok mantıksız ve tutarsız olduğunu gördüm.ayrıca şahsım adına böyle bir şeyi yine böyle bir platformada ifşa ederek hem sizlerin zamanlarını boşyere işgal ettiğimi hemde gerçekten samimi olarak insanların acılarına katılan ve mahzun olan arkadaşların duygularını,dualarını bencilce cezbettiğimin farkına vardım.kaldı ki hayatta hiç birşey hiç bir şekilde hiçkimseye vadedilmiş veya sözverilmiş değildir.tüm hissiyatımla bunu düşünürek hepinizden tekrar bağışlamanızı istirham ediyor,eminimki şahsımdan daha çok ihtiyaç duydukları halde,o anda yine benim yüzümden yeterince bu faydalı platformdan yararlanamamış arkadaşlarında haklarını helal etmelerini istiyorum.
saygılarımla...
hepinizden özür dilerim....
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Estağfirullah.
18 yıl önce gönderildi # -
seni anlıyorum insanın br anı bir anını tutmaz. böyle düşündüğün için sevindim
ELBETTE BİRBİRİMİZİN SIKINTLARINI GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ,ÖZÜR DİLEMENE GEREK YOKKİ.HEPİMİZİN BİR KIRILMA NOKTASI VAR ELBETTE.1 FATİHA SENİN YOLDAŞIN OLSUN
DAHA ÖNCEKİ YAZILARINI OKUMADIM ARKADAŞIM FAKAT.BİZ İNSANLAR BAZEN KENDİMİZİ AŞIYORUZ.BUNALIMA GİRİYORUZ.BAZEN İSYAN EDİYORUZ BAZEN HIRÇINLAŞIYORUZ,KALP KIRIYORUZ,HİÇ DÜŞÜNMEDEN KONUŞUP HAREKET EDİYORUZ SONUCUNUN NE OLACAĞINI DÜŞÜNMEDEN.FAKAT KENDİMİZE GELDİĞİMİZ ZAMAN GERİYE DÖNÜP BAKTIĞIMIZDA ANLIYORUZ HATALARIMIZI.BELKİ KÜÇÜK BİR ÖZÜRLE TELAFİ EDİYORUZ BELKİDE DÜZELTİLMESİ ZOR BİR YIKIM GÖRÜYORUZ ÇEVREMİZDE.YANİ İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUYOR.
ONUN İÇİN SANA TAVSİYEM.BÖYLE ZAMANLARDA HEP DUA OKU,BESMELE ÇEK,RABBİMİZE SIĞIN.ONDAN SABIR DİLE.ANCAK O BİZİM HATA YAPMAMIZI ENGELLEYEBİLİR.RABBİM SABRINI ARTTIRSIN.VE SIKINTIN HER NE İSE,SANA YARDIMCI OLSUN. AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
HASSASİYETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
ALLAH DAİMA YARDIMCINIZ OLSUNSİZE 1 FATİHA
LUTFEN BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA UMUTSUZLUKLARI UNUTUN!
adını değiştirerek yeni bir başlangıç yapmaya ne dersin
örneğin umutlu07 nasıl
Allah yar ve yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
hatasız kul olmaz. önemli olan hatayı anlamak tövbe etmek. ve hiçbir saniye ümitsiz olmamak. slm ve dua ile. bir ayetel kürsi okuyorum sana
İŞTE BU RABBİM SANA GERCEKLERİ GÖSTERDİ BAK YARDIM ELİ NASIL GELDİ.HERZAMAN RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.OZAMANKİ RUH HALİNLE DEGİL ,ŞİMDİKİ HALİNLE ARAMIZA HOŞ GELDİN.RABBİM SENİ YOLUNDAN AYIRMASIN.
Allah sizi duasız dostsuz ve umutsuz bırakmasın kardeşim
her zorlukla beraber bir kolaylık nasib etsin
amin
selam ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.