minik kardeşime;
canım kardeşim hiç bir zaman umutsuz olma ben inanıyorum ki sen birgün sağlığına kavucaksın ve inşallah çok kısa bir zamn içersinde olacak ogünde...bizler seni çok seviyoruz ...
kardeşim için
100 adet ya şafi
5 adet ayetel kürsi
7 adet fatiha
7 adet kevser suresi
100 adet besmele hediyem olsun ona güç kuvvet ve yoldaş olsun diye okudum ...
filiz ablamada 1 adet fatiha hediyem olsun öpüyüyorum ikinizide...
batuhan'a(derya23)
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN.
18 yıl önce gönderildi # -
DERYA GÖNÜLLÜM SENİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.BATUHANA TEYZESİNDENDE 100 LA HAVLE
100 BESMELE...SANADA 3 AYETELKÜRSİ.
SEVGİYLE KAL.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim.
Allahım Batuhan evladımıza sağlık ve afiyetler ver.
allah razı olsun hepinizden ...
rabbim batuhanımıza sağlıklı ,afiyetli ailesi ile neşeli günler nasip etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim Batuhan kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Sıkıntılarını gider. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
amin allah batuhan kardeşimize sağlık ve sıhhat versin inşallah
bende batuhan kardeşim için 10 fatiha okuyorum hemen allah
yar ve yardımcısı olsun amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
batuhan kardeşime ilayda kardeşimdende 15 fatiha
allah kabul etsin inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAVRUMUZA ŞİFALARINI VERSİN CANİ GÖNÜLDEN YA ŞAFİ
YA ŞAFİ
YA ŞAFİ YETİŞ YARABBİ18 yıl önce gönderildi # -
1 batuhana
1 filize
1 deryaya
1 batuhana kafa pasını atacak fatihe
1 tüm dostlarımıza
5 kevser okuyorum
şifa ve rahmet vesilesi olsun ümidiyle
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
sağol cihan abim allah senden razı olsun benden de sana 1 adet kevser gelsin
Allah kabul etsin Allah şifasını verisin inşallah tez zamanada.
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.. 10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.. YÜCE MEVLAM BATUHAN KARDEŞİMİZİ TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞTURUR İNŞALLAH. AMİN..
amin rabbim batuhana acil şifalar versin
yarabbi yarabbi şükürler olsun böyle temiz yürekli dostlar nasip ettin .inanın sizler olmasaydınız ben bu durumu atlatamazdım .deryam derya gibi gönlün var senin güzel kardeşim batuhandan duaların hiç eksik olmadı ablam ne olur hakkını helal et ağlamaktan artık bir göz kapağımda düşüklük oluyor ama elimde değil .çevremdeki arkadaşlarım sağolsun iyiler ama ben onlarla sizin gibi dertleşemiyorum.ailemden yakınsınız bunu canı gönülden söylüyorum onlar çok uzakta ama siz hep yanımdasınız .bazen diyorumki kendi üzüldüğüm yetmezmiş gibi bütün dostlarımıda üzüyorum yada onları sıkıyorum diye düşündüğüm çok oldu.ama sizlede konuşamasaydım kafayı yerdim herhalde.öğlen tatilinde herkes dinlenirken ben koşa koşa eve geliyorum siteyi açmak dualar okumak için .ama bende sizler için hepinize ayrı ayrı dualar okumak istiyorum.yasin okumayı çok seviyorum her akşam gönderiyorum rabbim kabul etsinmeralim cihan dayımız fatih abimiz ,zeynep,sudemeral,sedefelifcik,mahzun ,tubik ,recep dayımız allah ne muradınız varsa versin rabbim sizleri hiçbirzaman dara düşürmesinbu gece okuyacağım yasinleri sizlere hediye ediyorum kabul edin allaha emanet olun .Deryam ablam hakkını helal et gülüm,ablanı busefer sevinçten ağlattın,rabbim seni korusun.....
ablacım dilerim hep göz yaşların sevinçden olsun.... ablam allah sendende razı olsun varsa bir hakkım helal olsun sen üzülme yeter ablacım ...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.