Arkadaşlar böyle dualarla yardımlaşmamız gerçekten çok güzel ki ölmüş ve yaşaymakta olan herkesin hayırlı dualara ihtiyacı herzaman vardır diye düşünüyorum.Zaten bizi yaratan yaratılış amacımızı belirlemiştir bizede göstermiştir.Cenab-ı Allah Zariyat suresinde(Ben insanları ve cinleri Beni tanısınlar ve Bana kulluk etsinler diye yarattım)diye dünyaya dünyaya gönderiliş sebebimizi bildirmiştir.Her insanın kalbinde Allahü tealaya giden bir yol vardır.İslam dininin özelliklerinden biride yardımlaşma değilmidir ne şekilde olursa olsun.Peygamber efendimiz bir hadisi şerifinde(kim ki bir mümün kardeşine yardım ve ihtiyacını temin etmek için harekete geçip yürürse,Allahü tealanın yolunda harb eden mücahidler sevabı verilir)demiştir.Arkadaşlar benimde hayır dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun.
dualarımızla yardımlaşalım
(18 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım kardeşimiz nihalnce nin dualarını kabul buyur.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM nihalnce ARKADAŞIMIZIN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN.
100 BESMELEDE SENİN İÇİN ÇEKİYORUM.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim dualaını kabul etsin 41 la ilahe illah senin için çekiyrum şimdi
Rabbim dualarını kabul ve daim etsin. amin. bir ayetel kürsi okuyorum. duaların kabulü için. slm ve dua ile...
allah yardımcın olsun kardeşim duaların kabul olur inşallah
allahın selameti üstüne olsun 5 ihlas18 yıl önce gönderildi # -
ya ewet burda olan olay manevi olarak o kadar güzelki.sana dua eden birilerinin oldugunu biliosun artık.tüm dua dostlarıma 3 ayetel kürsi okuyorum.bu sitede bulunan dua dostlarıma allah kabul etsin.
Yarabbim kardeşimizin sıkıntılarını gider, ferahlık ver. Yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
7 fatiha hediyem lütfen kabul et.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARINI
BİR İNSAN BAŞKASINA DUA ETTİĞİNDE GÜNAHSIZ BİR AĞIZLA DUA ETMİŞ OLUYOR ÇÜNKÜ BAŞKASI İÇİN GÜNAH İŞLEYEMEZ RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN18 yıl önce gönderildi # -
5 ayetel kürsü yolluyorum sana, yoldaşın olsn.Sıkıntılarından kurtarır rabbim inşallah...Allaha emanet ol
ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN.1 AYETELKÜRSİ KABUL EDİN
Allahım dualarını kabul etsin, duaların sonunu hayır etsin, seni ve seniseveni Rabbim sevdiklerinden eylesin...Amin....
Rabbim dünyadada ahirettede hayırlar versin inşallah.
Allah dualarını kabıl etsin sıkıntılarını gidersin inşallah.
3 ihlas 1 fatiha18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun.
ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN nihalnce ARKADASIM .. 5 AYETEL KÜRS-İ SENİN İÇİN OKUDUM.
Dua ve temennilerinize çok teşekkür ediyorum bende bu sitede bulunan bütün dostlara duacıyım Allah cümlenizden razı olsun ayrıca çok yakınım Birgülde aile saadeti ve hayırlı evlatlar için sizlerden dua talep ediyor Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Allah ne dileğin var ise kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.