İNANANLAR DARGIN KALMAMALI ALLAH A EMANET OL 10 ADET DAHA EKLEDİM HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM
1000 ayetel kürsü' ye niyet ettim.Yardımınıza ihtiyacım var...
(46 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun...Benden de sana 100 estağfirullah.Rabbim arsa şayet günahlarını affetsin.Bilirmisin bilmem, 100 estağfirullah 700 günahın affına delalet eder...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KABUL ETSİN DUALARIMIZI AMİN
Amin...
Toplam rakam: 823...
DUA DOSTLARIM ÇİĞDEM KARDEŞİMİZİN BİR DOSTU İÇİN İSTEMİŞ OLDUĞU AYETÜL KÜRSİLER BİTMEMİŞ BEN 100 TANE ALIYORUM YA ALLAH BU GECE BİTİRELİM ÇİĞDEM KARDEŞİMİZDE YARIN DUASINI YAPSIN İNŞALLAH.....SON RAKAM....923....YA ALLAH YA ALLAH..
...
10 TANEDE BEN OKUDUM. RABBİM YARDIM ETSİN.
Saolasınız...Bu ara okuyamadığım için niyet ettiğim duaya destek olamıyorum...Allah hepinizden razı olsun.
Toplam:933 oldu..
bendende 3 tane
GERİYE KALAN 64 TANEYİDE BEN OKUYACAĞIM İNŞALLAH.RABBİM KABUL BUYURSUN...ÇİĞDEM İZİN VERİRSEN BU 1000 AYETÜL KÜRSİYİ ARKADAŞIN ADINA BÜYÜK HEYBEYE AKTARALIM BEREKETİNDEN DAHA ÇOK FAYDALANIR İNŞALLAH....SELAM VE DUA İLE.
allah kabul etsin amin amin
Hebun saolasın canım...nasıl arzu ederseniz öyle yapalım.Kadir Bey e duasını yaptırmayı düşünüyodum....
...
1.ADET DAHA
SON RAKKAM.............1.001.ADET
BÜYÜK HEYBEYE AKTARIYORUM.ALLAH KABULETSİN İNŞALLAH.AMİN.
7 TANE DE BEN OKUYORUM.
SON RAKKAM....................1.008.ADET.
dostlarım bu rakamlar büyük heybemize aktarılmış elhamdulillah. son 7 taneyi de ben aktarıyorum. ve bu mesajı kilitliyorum Kadir babamız yarın duasını yapacakmış inşaallah.
Armağan kardeşimiz için açılan başlığa yönelelim ne dersiniz...18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.