YARABBİ YARATAN SENSİN,MERHAMETLERİN EN MERHAMETLİSİ SENSİN.SANA GELDİK ,KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİ CIHAN KARDEŞİMİN YAKARIŞINI BİZLERİNDE YAKARIŞI OLARAK KABUL ET,
BUGÜN OKUDUĞUM DUALARI,KUSURLARIMLA BERABER KABUL ET,
CIHAN KARDEŞİMİN DUASI
Ey (yüce Allah) ki, mihnet düğümleri seninle çözülür; ey ki, zorluklar sınırı seninle aşılır; ey ki, kurtuluş ferahlığına seninle kavuşulur! Kudretin karşısında güçlükler kolaylaşmış, lütfunla sebepler sebep oluvermiş, kudretinle kaza ve kaderin cari olmuş ve her şey iraden doğrultusunda gelip geçmiştir. Her şey, söylemene gerek kalmadan sırf meşiyetinle emir almakta, nehyine ihtiyaç duyulmadan sakınmakta. Önemli işler için çağrılan sensin; musibetlerde sığınılacak sensin; felaketleri defedecek olan sensin; sıkıntıları giderecek olan sensin.
Ey Rabbim, ağırlığı altında ezildiğim felaketler üzerime çökmüş; tahammülü çok güç olan musibetler gelip çatmış bana. Bunları kudretinle bana getirmiş, saltanatınla bana yöneltmişsin. Senin getirdiğini kimse götüremez; senin yönelttiğini kimse geri çeviremez; senin kapattığını kimse açamaz; açtığını kimse kapatamaz; zorlaştırdığını kimse kolaylaştıramaz; hor ve zelil kıldığına kimse yardım edemez.
O halde ey Rabbim, lütfunla kurtuluş kapısını yüzüme aç; gücünle üzüntü ve kederin üzerimdeki sultasını kır; şikâyetçi olduğum hususta bana bakışını güzelleştir; dilendiğim konuda ihsanının tatlılığını bana tattır; bana kendi katından bir rahmet ve afiyet dolu bir rahatlık ver; bana kendi indinden acil bir kurtuluş yolu belirle; beni gamlanıp kederlenmekle meşgul ederek farzlarını yerine getirmekten, sünnetini uygulamaktan alıkoyma.
Ey Rabbim, artık inen belalara dayanamaz oldum; gelip çatan musibetlere katlanmaktan üzüntüyle dolup taştım. Sen, duçar olduğum sıkıntıyı gidermeye, içine düştüğüm durumu ortadan kaldırmaya kadirsin. O halde, hakketmesem de bunu bana yap; ey büyük Arşın sahibi, ey bol nimetlerin sahibi! Senin (her şeye) gücün yeter; ey merhametlilerin en merhametlisi! Âmin, ya Rabbe’l-âlemin.
KENZUL ARŞ
200 selavat
500 la havle vela kuvvete illa billah
100 subhanallahi vebi hamdihi
100 istiğfar
100 lailahe illallah
11 ihlas
1 felak
1 nas
100 ya rezzak
121 ya müheyminü
66 adet ya fettah
100 ya sabur
ALLAHIM SEN CIHAN KARDEŞİMİN YAKARIŞI HÜRMETİNE SİTE DOSLARIMIN,TÜM İSLAM ALEMİNİN DUALARINI KABUL ET SIKINTILARIMIZI GİDER DERTLERİMİZE DERMAN OL,BORÇLARIMIZA EDA VER,HASTALARIMIZA ŞİFA VER,İŞ SIZ,BORCLU OLARAK BİZİ SINAMA YARABBİ,Ey Rabbim, artık inen belalara dayanamaz oldum; gelip çatan musibetlere katlanmaktan üzüntüyle dolup taştım. Sen, duçar olduğum sıkıntıyı gidermeye, içine düştüğüm durumu ortadan kaldırmaya kadirsin.
AMİN YARAB HABİBİN HÜRMETİNE DUALARIMIZI ,YAKARIŞLARIMIZI KABUL ET
YAKARIŞIM "AMİN LER"HEDİYELERİM "MAHZUN"
(15 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun abi benden de sana 66 adet La Ilahe Illallah gesin
18 yıl önce gönderildi # -
amin ALLAH KABUL ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM..ALLAH KABUL ETSİN..SIKINTILARA BİRER VESİLE OLSUN OKUDUKLARINIZ İNŞALLAH...1 AYETELKÜRSİ OKUYORUM SİZE..
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN,AMİN,AMİN
RABBİM!! SEVDİKLERİNİN HÜRMETİNE CİHAN KARDEŞİMİZE YARDIM ET.DUALARINI KABUL EDİVER MEVLAM!!!! AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
lütfen kardeşlerim cıhan kardeşimin duasına amin deyin,rabbim aminlerinizi kabul etsin,caresizlere care versin
18 yıl önce gönderildi # -
Amin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah KABUL ETSİN VE RAZI OLSUN.
18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin
18 yıl önce gönderildi # -
.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kabul etsin 7 ayetel kürsi hediyem
18 yıl önce gönderildi # -
Maaşşallah Mahzun Kardeşim.
Amin Kardeşim.
Allahım Mahzun kardeşimin dualarını kabul buyur.
Amin...
10 Fatiha
50 Besmele
5 kevser
1 inşirahKabul buyur kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HEPİNİZİN DUA LARINI KABUL ETSİN.OKUDUĞUNUZ HEDİYELER RABBİMİN KATINDA MAKBUL OLSUN,HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah sendende razi olsun mahzun kardes dualarini hic eksik etmesin amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.