Arkadaşlar.
Güzel haberleri olan yokmu?
Hani nerde o iliklerimize işleyecek mucize haberleri?
Haydi?
Yokmu hiç????
Güzel haberler nerde gizli????
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
senin mucizeni bekliyorum canım allahımdan
18 yıl önce gönderildi # -
Canım benim ya:))
İNŞALLAH RABBİM EN KISA SÜREDE GÜZEL HABERLER NASİP EDER BİZLERE
amin reyhancım ...
yok malesef cabbebeğim ama senden gelecek habere az kaldı inşallah tubikğindediği gibi18 yıl önce gönderildi # -
Can bebeğim .rabbimiz mucizelerini göstermeden önce sebepleri yaratır. burada canı gönülden dua eden amin diyen herkesier geç sıkıntıdan kurtulacak,dualarına icabet bulacaktır inşallah.
Benim sıkıntım buraya üye olmadan önce başlamıştı.O kadar çok dua ettim yalvardım ki ,karşımdaki kişiler çok kalabalık ve güçlü olmalarına ,ellerinde bir çok imkan olmasına rağmen ve ben yalnız başımayken tek silahım dua iken ,inancımla imkansız gibi görünen durum benim lehime dönmeye başladı.Kesin değil henüz ama tüm emareler o yönde.şu an bana tuzak kurmaya çalışanların hepsi arka rakaya depresyon sebebiyle iş yapamaz duruma düştüler.Amacım onların kahrı değil elbette.En kısa zamanda rabbimin onları hidayete erdirmesini diliyorum.Ama tüm bu yaşadıklarım rabbimin büyüklüğünü bir kez daha gösterdi.Hasbünallahü ve nimel vekil..Bize Allah yeter..
Hayatımdaki başka olaylarda da (evlilik,iş v.s)rabbim mucizesini gösterdi.Uzun sürece yayıldı ama herşey benim için en güzel şekilde sonuçlandı..Şimdi bakıyorum da dua etmeye başlamamdan duamın icabet bulduğu vakte kadar yaşadıklarım hep duamın gerçekleşmesi için yaratılan sebepler sanki..Bir zincirin halkaları gibi. upuzun zincirin sonunda oluşan o muhteşem mücevher..
Eminim inanan herkesin hayatında bu zincirler örülmekte..yeter ki farkedelim inanalım..18 yıl önce gönderildi # -
inşallah inşallah...
ABLACIĞIM İNŞALLAH ALLAH HEP YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.
Allah herkesin mucizesini en kısa zamanda verir inşallah da bizlerde mutlu oluruz.
Allah razı olsun kardeşim.
Dualarımdasınn...18 yıl önce gönderildi # -
Kuran ı kerimde gi bi ayeti kerimeden öğrendigime göre insan sürekli sınav halindedir. her an sınav halinde oldugumuzu bilerek ve ümidi kesmeyerek ne olursa olsun şükrü kesmeyecek şekilde dua edersek ondan sonra Eminim Rabbim dünyayı bizim dualarımıza göre yönlendirecektir selametle ÇOK İYİ KALPLİSİN
"""A L L A H!!!"""
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.