DİLEKCİM SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN BANADA HUZUR İÇİN DUA EDERMİSİN
istekleri olanların dikkatine
(65 mesaj) (35 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
benide unutmassan sevinirim allah simdiden kabul etsin allah razi olsun
18 yıl önce gönderildi # -
elbette neyi istiyorsanız onlar için canım.
Canım kardeşim
Sıkıntılarımdan kurtulmam için ve gönlümdeki muradım için duanda beni de unutmazsan sevinirim. Rabbim gönlündekini nasip etsin. Benden sana 3 Ayetel kürsi . Kabul edersen sevinirim.18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ABLACIĞIM ALLAH RAZI OLSUN.SİZ DE DUALARIMDASINIZ BU AKŞAM
canım kardeşim benim içinde dua edermisin şuan asker olan sevdiğimle hayırlı bi yuva kuralım ALLAH senden razı olsun benden sana 3 fatiha 3 ihlas kabul edermisin ya canım 111 kere okunan duayı yazarmısın bende okuyayım sizler için
allahümme ya kafi canım
ALLAH razı olsun RABBİM yar ve yardımcınız olsun
ALLAH KABUL ETSİN..
İŞİMİZİN DÜZELMESİ VE HAYIRLI BİR EŞ...ALLAH RIZASI İÇİN DUALARINA BENİDE EKLERMİSİN.18 yıl önce gönderildi # -
dualarında bizide unutma selam sana ve tüm dua dostlarına olsun
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
DUANDA BENIDE BULUNDUR LUTFEN
SELAM VE DUAYLA18 yıl önce gönderildi # -
tabiki hiç merak etme ayşeciğim
ALLAH RAZI OLSUN
senden de cnm sen de duamdasın.
dilekcim nişanlım onur için de dua eder misin ruhaniyetinin düzelmesi için inşallah.
tabi canım .
Allah razı olsun çok mahçup oldum canım. 111 allahümme ya kafi hhediyem sana.Allah ne muradın varsa versin inşallah.
şimdi de ben çok mahçup oldum. ALLAH RAZI OLSUN.
RKADAŞLAR HALA BEKLİYORUM TAMAM MI?
canım benim nur içinde edermsisin sevdiğine kavuşması için Allah razı olsun
tabiki canım .
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.İNŞALLAH.
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.İNŞALLAH.
Amin Amin Allah razı olsun Allah hepimizin dularını ve tövbelerini kabul etsin inşallah...
senin ve diğer dostlarım için 10 fatiha okuyorum.18 yıl önce gönderildi # -
DİLEKGLEN CANIM DUA DOSTUM,SİZİN İÇİNDE BEN OKUDUM ÇARŞAMBA DUASINI,ALLAH KABUL ETSİN.
allah dualarını kabul etsin amin.
dilekglen kardeşim benimde oğlum hasta ve asker oğlum içinde dua edermisin.
3 ihlas.
1fatiha.hediyem rabbim seninde muradını versin amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİNDE NE MURADIN VARSA VERSİN HAYIRLISIYLA ATANMAM YADA HAYIRLI BİR İŞ VE HAYIRLI BİR YUVA İÇİN EDERMİNİ ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ALLAH YARDIMCIN OLUN 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEMDİR RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN BİZLERİDE DUALARINA NAİL ETSİN AMİN AMİN AMİN
canım ne güzel bir kalbin var senin.. burada huzur buluyorum.hazır duaya başlamışken benim içinde çocuğuma daha çok zaman ayırabileceğim bir iş bulmam için dua edermisin?
GEÇ KALDIM HERHALDE ALLAH RAZI OLSUN YİNEDE BENDE HAYIRLISI İLE BORÇLARIMDAN KURTULUMAK İŞLERİMİN AÇILMASI İÇİN DUA İSTİYORUM TABBİ ÖNCE SAĞLIK TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SNİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN.100 İHLAS HEDİYEM KABUL ET.
canım benim içinde dua edermisin. Beni Allaha götürecek hayırlı bir yuva kurmam, Allah rızası için yol almam, her ne yaparsam yapayım Rabbim için yapabilmem, giriştiğim ve dilediğim herşeyin sonuçunun hakkımda hayra dönmesi için, rabbimin sevgisine erişecek şeylerle meşgul olabilmem için... Allah senden razı olsun. rabbim de senin,istek dua ve niyazlarını hayırlısı ile kabul etsin. amin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.