BAŞVURU TALEBİMİN OLUMLU SONUÇLANMASI İÇİN MANEVİ DESTEĞİNİZE VE DUALARINIZA İHTİYACIM VAR DESEM SİZE SIKINTI VERMİŞ OLURMUYUM.
KADİR BABA:DEĞERLİ DOSTUM,1.000.YA FETTAH VE YA REZZAK İSMİ ŞERİFLERİ SİZE SELAMET OLSUN İNŞALLAH.LÜTFEN KABUL EDİN.
BAŞVURU TALEBİMİN OLUMLU SONUÇLANMASI İÇİN MANEVİ DESTEĞİNİZE VE DUALARINIZA İHTİYACIM VAR DESEM SİZE SIKINTI VERMİŞ OLURMUYUM.
KADİR BABA:DEĞERLİ DOSTUM,1.000.YA FETTAH VE YA REZZAK İSMİ ŞERİFLERİ SİZE SELAMET OLSUN İNŞALLAH.LÜTFEN KABUL EDİN.
ABLACIM SIKINTI NE DEMEK 3 AYETEL KÜRSİ 3 FATİHA OKUYORUM RABBİM GÜZEL SONUÇLAR NASİB ETSİN
Allahım Meral kardeşimin İsteklerini kabul buyur.
Amin...
ablam ne sıkıntısı vermek ?azyıp etdin sen bizim hem ablamız hem dua dostumuzsun ve ununutma bizler seni çok seviyoruz ...
senin için 7 ayetel kürsi okucam
o nasıl söz öyle sizin için 40 tane yunus duası lütfen amin deyinki duanız kablu olsun.
RABBİM OLUMLU NETİCELER NASİP ETSİN İNŞALLAH 21 İHLAS YOLDAŞIN OLSUN.
100 besmele yoluna ışık olsun.her tersliği kaldırıp güzellikler getirsin inşallah kardeşim.Amin...
ALLAHIM MERAL ABLAMIN İSTEGİNİ HAKKINDA HAYIRLI OLACAK ŞEKİLDE ONA NASİP EDERSİN İNŞAALLAH...
Allahım inşallah çok gzeül sonuçlar gösterir sana ablacım inşallah çok iyi olur.10 fatiha hediyem.
meralim rabbim yardımcın olsun akşama yasin okucam senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun
100 AYETEL KÜRSİ
100 SELAMÜN GAVLEN MİN RABBİR RAHİM
100 HASBÜNALLAH RABBÜN ALLAH
100 İHLAS
YILDIZ HANIMA OKUNAN DUALARIM BİTER BİTMEZ SİZE BAŞLASAM OLUR MU
İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE
ALLAH RAZI OLSUN.YÜREĞİNİZE SAĞLIK
Yarabbim Meral Ablamızın tüm işlerinde yar ve yardımcısıol. Hakkında hayırlı olanı nasip et. İki cihanda yüzünü güldür. AMİN AMİN AMİN
100 KELİME-İ TEVHİD YOLUNUZA IŞIK OLSUN İNŞALLAH,
10 ihlas yolluyorum senin için.Rabbim hakkından hayırlısını versin.
günlerdir bize okuduğunuz bütün ayetler besmeleler dualar aminler yolunuza ışık olsun ablacığım 5 kevser de fazlası olsun inşaallah hayırlara vesile olsun
selam ile...
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.