Neden namaz kılmaya üşeniriz?Her konuda aktif olan bizler neden namaza 5 dk bile zaman ayıramayız ?
Hadi bakalım?
(12 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Şeytan ve nefsimiz hep vesvese verir.
18 yıl önce gönderildi # -
namazın ne olduğunu tam bilmediğimizden. dünyaya gelişimizin amacını bilmeyişimizden. haşa Allahın gazabından korkmadığımızdan. bunca nimetin değerini şükrünü bilmediğimizden. bütün canlıları şükürleri ibadetlerini Allaha sunduğumuzun bize ait olduğundan haberimizin olmayışımızdan. gafletimizden. en önemlisi iman eksikliğiniden... sana bu konu hakkında kitap yazarım. Allah bizi islah etsin. başta beni ....
beni de ıslah etsin.
NAMAZI BİZLERİN GÖZÜNE GELİYOR ZATEN NAMAZDA DUA EDERKEN DEVAMLILIĞI İÇİN YALVARIYORUM
ÇÜNKÜ BAZEN KAÇIRIYORUM NAMAZIMI:((500 YIL DURMAKSIZIN NAMAZZ KILSAK SADECE GÖRME NİMETİMİZİ ÖDEYEBİLİYORMUŞUZ RABBİM NAMAZIMIZDAN AYIRMASIN18 yıl önce gönderildi # -
benide ıslah etsin
İnsanın 3 günü vardır.
Dün geçmiştir.
Yarına çıkçağımız belli değil.
Bu gün işte en önemli olan gün. Ne yaparsak bugün yaparız.
Ben bunu kendime örnek alırım.
RABBİM GEREĞİ GİBİ NAMAZIMIZI KILAN KULLARINDAN EYLESİN,DOSLARIM EĞER BİR SIKINTIMIZ VARSA,ACABA NEFS MUHASEBESİ YAPTIKMI HİÇ
ÖNCE KENDİ NEFSİME ,HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım yolundan ayırma Ya Rab...
Ben bir yerden bir işaret bekler bir mucize olmasını beklerdim biri beni uyaracaktı falan.
Fakat ne zaman ki hadis ve ayetlerden iyi işaret olmadığını kavradım işte o zaman kendimi namazlarımı eda eder buldum.
Rabbim hepimizi hakkıyla namazlarını eda edan kullarından eylesin.
""namazın önem ve değerini bilememektendir belki...?""
RABBİM BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN....
NAMAZ NİMETİNİ ELİMİZDEN ALMASIN...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.