Eger sende, ALLAHA inanarak, Hayatin güclüklerine katlanabilecek kadar inanc, Gelecegin daha iyi olacagina inanacak kadar ümid. Dogru bildiklerin icin mücadele edebilecek kadar cesaret. Topluma ailene, Islama faydali olabilecek kadar saglik. Ihtiyaclarina yetebilecek kadar para. Baskalarinin daima iyi yönlerini görebilecek göz. Cevrendeki insanlara yardim yardim eli uzatabilecek kadar cömertlik. Insanlardan karsilik beklemeden yapabilecegin iyilik. Hayatin zorluklarina karsi hayati ve insanlari kusatacak sevgi. Yastik kadar yumusak ve rahat bir vicdan. Dilini belini kalbini keseni ve gözünü haramdan sakliyabilecek irade. Gördüklerinin duyduklarinin düzelmesini bekleyecek kadar sabir. Günahlarini noksanlarini itiraf edebilecek kadar fazilet. En kötü halinde bile ALLAH dan razi olabilecek kadar sükür varsa, SEN MUTLUSUN !...
SEN MUTLUSUN ?
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ZUHAL KARDEŞ DUA ET İNŞAALLAH DEDİĞİN GİBİ KUL OLMAYI RABBİM HEPİMİZE NASİB ETSİN.ALLAH SENDEN RAZI OLSUN,BUĞÜN İNŞAALLAH SİZDEN DUA İSTİYORUM,İÇİMDEN DUA İSTEMEK GELDİ HAKKINI HELAL ET
18 yıl önce gönderildi # -
Mahzun kardes ne demek Allah sizlerden razi olsun sizin kiymetli dualarinizin yaninda benim yazimin lafi bile olmaz benim elimden ancak bu kadar geliyor zaman zaman bu siteden kardeslerimize mesaj vermek istiyorum faydali olmaya calisiyorum gerci pek okuyan olmuyor ama genede bir iki kisi okusa faydalansa yeter diyoru Siz hakkizi helal edin dularimdasiniz Allah kabul eder ins. amin
allah razı olsun eline yüreğine sağlık kardeşim rabbim cümlemize o hallerle hallanmeyi nasibetsin inşaallah amin 3 ihlas 1 fatiha sana hediye
ya nasib......
elhamdulillahi ala kulli hal...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun çok güzel
inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun zuhalkler kardeşim.
Allah sana hamd edenlerden eyle bizleri.
Amin...
ZUHAL KARDEŞİM DUALARIM OKUNMUYOR DİYE ÜZÜLME HER ŞEY KADİR MEVLAMIN ELİNDEDİR O DİLERSE BİR KİŞİ AMİN DER VE O KABUL BUYURUR DAHA SONRA TÜM DUA DOSTLARI FAYDALANIR İNŞALLAH... BİZLERİ ZİNCİRLERİN HALKALARI OLRAK DÜŞÜN....BENDE SENİN İÇİN 10 FATİHA 10 İHLAS OKUYORUM KABUL ET LÜTFEN...AYRICADA TEMENNİLERİN ÇOK GÜZEL İNŞALLAAH BİZLERDE BU ŞEKİLDE MUTLU OLANLARDAN OLURUZ...SELAM VE DUA İLE...
inşallah inşallah...
Elhamdülillah.
Allahümme salli ala seyyidine Muhammed.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Bu mutlu insanlardan olmayı Allah hepimize nasip eder inşallah .
Bu güzel yazı için teşekkür.Allah razı olsun kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ey dost mutlumuz mutluyuz.......
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.