Nolur Bana dua edin ne anam var ne babam ,Allaha şükür sağlıklı bir oğlum ve kocam var ama benim yüreğim sıkıntıda lütfen ben iyi olmak istiyorum,2 yaşındaki oğluma sağlıklı analık yapmak istiyorum,Allah sizden razı olsun.
Allah Bütün dertlerimize deva versin.
(17 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
burcucan 3 ayetel kürsi hediyem sıkıntılarının bir an önce geçmesi için. allah yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizden
Allah yardımcın olsun hz yunus duası hediyem sana.
RABBİM YAVRUSUNA MERHAMET EDEN BU ANNEMİZE,SIHHAT SELAMET VERSİN OĞLUMUZU İNŞAALLAH VATANINA ,DİNİNE AİLESİNE FAYDALI BİR EVLAT OLARAK YETİŞTİRMENİZİ NASİB ETSİN
RABBİM YAVRUSUNA MERHAMET EDEN BU ANNEMİZE,SIHHAT SELAMET VERSİN OĞLUMUZU İNŞAALLAH VATANINA ,DİNİNE AİLESİNE FAYDALI BİR EVLAT OLARAK YETİŞTİRMENİZİ NASİB ETSİN
DERDİ VEREN ALLAH DERMANINI DA VERİR. RABBİM SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN.AMİN...
Allahım kardeşimizin Sıkıntılarını gider.
Allah sıkıntılarını tez vakitte gidersin inşallah...
Allah ailenizden kalbinizden huzuru eksik etmesin kardeşim
rızkınıza bolluk bereket versin,,sağlıklı afiyetli ömür nasib etsin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ....EVLADINIZLA EŞİNİZLE RABBİM HUZURLU SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN....SELAM İLE.
1 AYETEL KURSI OKUDUM KABUL EDIN.
çok teşekkür ederim,hep mutlu olun inşallah
ÇOK İYİ İNSANLARSINIZ,ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
3 ihlas
1 fatiha
1 ayetel kürsi hediyem
Allah gönlünden geçirdiklerini versin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SIKINTI DERT KEDERİ SENDEN GİDERSİN.RABBİM TEZ VAKİTTE SENİ FERAHA ERİŞTİRSİN.AMİN.
Arkadaşlar okuduğunuz dualar için Allah razı olsun,benden sitedeki arkadaşlara 1 Yasin hediyem olsun,gönlünüzdeki bütün muratlar gerçek olsun,Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.