inan bana msjını okurken gözlerim doldu..yemin ederimki kötü bir niyetim yoktu ben o majı yazarken ama sen öle diince ne biliim sinirleniverdim ve onlara olan hırsımı senden aldım gibi oldu sonra çok pişman oldum tam geldim senin yaptığını yapıcam özür dilicem msjını gördüm ve gözlerim doldu ama ağlayamadım çünkü hayat ağlamayı yasakladı bana zayıf bilmesinler diye beni..
ben hatamı biliyorum ama orada sana yada herhangi birine denen bişi yoktu ben sadece böle gelip dua diip gidiolar ona çok bozuluyorum..burası hayrat diil die..belki bu bozulmalarımın sebebi kendimi yeterince yetşitirememiş olmamdandır..ama bu sinirimin bana çok şey kaybettirdiği kesin..evet çok sinirliyim evde olsun okulda olsun sevdiğim insana olsun burada olsun..ve neden bilmiyorum..bazen diyorum acaba bende triod bezi kanseri mi var..
onlarda ben gibi olurmuşlar sinirli yani:(
ben çok şey kaybediyorum farkındayım..en başta annemi çok üzüyorum..annemdir bırakıp gidemez atamaz beni ama üzüyorum işte..sonra beni seven insanı..beni en çok sevdiini söleyen insan bile terkedio beni mesela..çünkü ben sinrlyim bazende kibirlendiriolar beni tabi çocuğu mahvediom sinirimle..illa dediim olsun diom..ben neysem...
işte bu yüzden canım kardeşim tüm içtenliğimle söylüyorum geçtiimiz hafta boyunca iki kere terkedildim..hiç ummuyodum ama oldu..ve son bi şansım var bu günlerde..aynı anlayışsızlığım sinirim sabırsızlığım,yıkıcılığım devam ederse gene terkedilicem..
çünkü ben anlayışsızım:(
bu çok kötü bişiy bilio msun?:(
yani anlayışsız ve sabırsız olmak..inşaallah sen benim gibi diilsindir..
neyse senden ve senin nazarında tüm siteden özür diliyorum..amacım kırmak diildi..sadece maksadımı aşan cümleler kurdum..inşaallah allah baana akıl fikir veriirde szizi böle üzüp sıkıp germem..en başta annemi tabiki..ama elimde diil:(of çok skılıom:(neyse ben gene başladım en iisi durmak..
asıl sen hakkını helal et,benim hakkım herzaman helaldir zaten.ve sen benim hakkımı yiyecek bişi yapmadın..özür dilemesi gereken benim..kusura bakma...
BAŞTA ALA KARDEŞİM OLMAK ÜZERE SİTE HALKINDAN ÖZÜR DİLERİM..
(3 mesaj) (3 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
olurmu hiç kardeşim bende çok sinirliydim ve bu sinirim yüzünden migren hastalığı çıktı bende benim hakkım sana helal olun rabbim yardım eder inşallah
19 yıl önce gönderildi # -
Olayın çözümü için gösterdiğiniz analayış dolayısıyla ikinizdende Rabbim razı olsun.
İnşallah dostluğumuz daim olur ufak tefek kırgınlıklarıda hoşgörüyle atlatırız inşaallah.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.