gece gece cok içim sıkılıyo....tam 90 gundur yalwarıyorum allaha...yawas yawas iiye gdio sanki..ama yine de tam bi gelşme yok..allahm lutfen yardim et artık..bn acidan biktim nolur gor halimii...benim gbi aci ceken butun kullarina da yardim et ama artık geri ver onu bana lutfenn...
offfff
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ah merve sen yazılarımızı okumuyonmu hiç:( üzüldüm doğrusu...İsyan etme lütfen..Aşk acısını iyi bilenlerdenim.ama bak 1 yıldır sabırla dua ediyorum.dönmeyedebilir dönedebilr mantığıyla hareket etmediğin sürece acınhep taze kalıcak.Ben Rabbime güvendim.Yalvardım ve Rabbim sana bırakıyorum vekilim sensin dedim.1 yıldır da dönmedi ama isyan etmyorum.Allah bilir işini diyorum..Hadi of lama artık..Af dile rabbimden ki affetsin isyanlarımızı..Öpüyorum seni çok Rabbim yardımcın olsn.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SENİ SIKINTIDAN KURTARSIN DAYANMA GÜCÜ VERSİN ZOR ÇOK ZOR BİLİRİM ALLAH İSYANA DÜŞÜRMESİN HAYATIMDA HİÇ İSYAN ETMEMİŞTİM İSYAN ETMEYE BAŞLADIĞIM ANDA RABBİM KARŞIMA BU SİTEYİ ÇIKARDI VE ŞİMDİ İSYAN ETTİĞİM GÜNLER İÇİN PİŞMANLIK DUYUYORUM YİNE TEK ÇAREMİZ RABBİMİZ ONA SIĞINARAK FERAHA ERECEZ İNŞALLAH.
10 LA HAVLE HEDİYEM
RABBİM HAYRLISIYLA ONU SANA VERSİN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sıkıntılarını gidersin bir an önce kalbine ferahlık versin 20 la havle rabbim kabul etsin
mervecim Allah yardımcın olsun inşallah hereşy düzelri biraz bekle sabret mutlaka güzel şeyler olacaktır karddşim 4 ayetel kürsi okumuştum sana hediye ediyorum derdine çare olsun inşallah.
allah razi olsun hepinizden ya..dualarda güc buluyorum artık baska da elimden bişey gelmio zaten :(
Merve kardeşim;
Kusura bakmazsan sana bir şeyler söylemek istiyorum.
Başlığını beğenmedim. oooofff ne demek. bende gençliğimde onu çok kullanıyordum. fakat sonraları bu kelimeyi lugatımdan çıkardım. Onun yerine Allaha hamd olsun kelimesini kullanmaya başladım. İyi bir müslümam iyiliğe de kötülüğede Hamd etmesi gerekir.
Allahım Merve kardeşimin sıkıntılarını gider.
abicim cok cok haklısın ne desen yerii..gencligime werin artık..bı gun sizin gbi olmk isterim bende..allah razi olsun uyarılarin icin de cok saol
sabır etmek herşiyin anahtarıdır. bence sabret güçlü ol. kazanırsın. bazen bir yanlış hareketimiz bize çok pahallıya mal olur. en güzeli sabır içinde bekliyip Allah yalvararak hayırlısını istemek. Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsin seni bu sıkıntılardan kurtarsın.amin...
Canim,
Senin bu basligini görünce aklima kayinvaldem geldi niye mi oda hep "off anam offff" diye ic gecirirdi bizim yanimizda 4 hafta kaldi inanirmisin sabah namazinda baslar offlamaya yatsi namazinda bitmezdi ben artik duymamak icin kulaklarimi tikiyordum bir sey söyleyip incitmek istemiyordum bir gün dayanamadim annecim senin bu offlarindan beste yazip klipp cekicem dedim nasil güldü ah deli kiz dedi zaten bana hep deli kiz der sen ne bilirsin diye ic gecirdi ama offlari azaldi seni de krmamak icin böyle yazdim offlayip püflemek bir sey degistirmiyor sen cek bir LA HAVLE daha iyi olur canim allah yardimcin olsun
Allah sıkıntılarını gidersin muradını nasip etsin kardeşim 1 ayetel kürsi hediyem
yaa hepinizden allah razi olsun..inşallah dualarımız kabul olur..cok saolun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.