ben 1 yıldır işsizim çok dua ettim ama bi iş bulamadım çaldığım kapılar kapanıo ne yapayım hangi duayı okuyayım
kardeşlerim bana yardım edin(SUSKUNKIZ)
(29 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim sana öyle bir nasib versinki inşaallah ömür boyu darlık görmessin.rabbim hayırlı işler versin .
1 ayetel kürs-i okuyorum rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN abim ne güzel dua etmişsin ALLAH razı olsun abim RABBİM yar ve yardımcınız olsun
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim benden de sana10 ayetel kürsi tez vakitlerde her türlü duan hayırlısıyla kabul olsun amin amin amin
Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi bir iş bulursun Mahzun abinin yazdığı esmai hüsnalarda rızık tesbihi var ona bak canım faydalı olur inşallah.
sabah namazına kalktıgın zaman namazı kılmadan önce 100 defa Sübhanallahi vebi hamdihi sübhanallahül aziym diye tesbih çek 100. yani son taneyi okudugun zaman ve ebutu ileyh de inşallah faydasını bir hafta içinde göreceksindir Allaha emanet ol
allah tez zamanda hayırlısıyla iş bulmanı nasip etsin unutma bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır
5 la ilahe illah okudum
rabbim duyuyor bizi18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardimcin olsunkardesim...sana bir kac tavsiye
Is bulusmasina giderken mümkünse evden apdetli cik ve besmele getir 1 adet ayetül kürsü oku cok heyacanli olsan bile belli ettirme kendinden emin konus muhatabinin gözlerinin icine bak dik dur hatta gülümsemeye calis seni güleryüzlü bilsinler konusurken tane tane konus kekelemeden cesaretli sansinlar öyle bir itibat birakki senin daha baska seceneceklerin oldugunu sansinlar baska firmalarlada görüstügünü onlara mecbur kalmadigini sansinlar cikarken emin adimlarla cik kendini hic bir zaman acindirma cesur ve kendinden emin bir görüntü verirsen daha cok sansin vardir allah yardimcin olsun....18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sizden razı olsun hepinizin tavsiyesine uyucam ALLAH yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim rızık kapını açık etsin, bolluk, bereket versin.Amin...
Allah yardımcınız olsun kardeşim
rızkınızı ummadığınız yerden bol bol versin
hayırlı geceler18 yıl önce gönderildi # -
canım kardesım yenı gırdım sıteye.sana 1 ayetel kursı ve kenzul arş duası okuyorum.Inşallah Rabbim en kısa zamanda sana hayırlı bır rızık kapısı acar.
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
RABBİM HAYIRLI KAPILAR AÇSIN İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH sizden razı olsun dualarınızın benimle olduğunu biliyorum içim rahat rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun
11 TEBBET OKUYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH A EMANET SELAM ILE...
armağan canım kardeşim ALLAH senden razı olsun RABBİM yar ve yardımcın olsun
YUNUS DUASINI OKU 40 KERE.HATTA BEN DE OKUYORUM.ŞİMDİ SANA.
ya beriu oku.7 gün boyunca günde 1tesbih(101).annem sana okuycak.kabul edersen seviniriz
dilekglen ve estel kardeşlerim ALLAH sizden razı olsun siz dua edersinizde ben kabul etmezmiyim RABBİM yar ve yardımcınız olsun RABBİM ne muradınız varsa tez zamanda hayırlısıyla verir inşaallah beni çok çok çok mutlu ettiniz
rabbim enkısa zamanda yardımcın olsun inşaallah ziya kardeşin yazdığı dua bütün canlıların rızık duası benim okudum saat sabah namazından sonra güneş doğmadan 3 ihlas 1 fatiha inşallah yardımcın olsun amin
rabbim insallah hakında hayrlısını verir.iyi insanlarla karşılaştırır.iyi bir iş nasip eyler.
rabbim hakkında hayırlısını versin hayırlı bir iş nasip eylesin amin.
sana yunus duasını okuyorum allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hayırlı iş ve rızık kapılarını açsın.Selamete çıkarsın inşallah.İş görüşmesine girerken 21 besmele ve nas okunması da faydalı .
CANIM RABBİM HAYIRLI BİR RIZK KAPISI AÇSIN SANA TEZ ZAMANDA BABAANMEDEN 1000 İHLAS HEDİYEMİZ
Allah c.c. yardımcın olsun
YA FETTAH
YA REZZAK
iş bulmak niyetiyle çokça söylersen rabbim sana hayırlı bir iş kapısı açar inşallah
Rabbim kalbine göre iş kapısı açsın inşallah...18 yıl önce gönderildi # -
DUA EDECEĞİM.HAKKINDA HAYIRLISI
canım benim 10 fatiha hediyemdir. rabbim tez zamanda gönlüne göre bir kapı açsın inşallah sana. amin amin amin
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimize hayırlı iş nasip et, iyi insanlarla karşılaştır. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YÜCE RABBİM RIZIK KAPILARINI SONUNA KADAR AÇSIN İNŞALLAH.İŞİN VE KAZANCIN HAYIRLI OLANINI NASİP ETSİN.SENİN İÇİN 5 FATİHA OKUYORUM SEVGİLİ DUA DOSTUM.ALLAH KABUL ETSİN. AMİNN..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.