AMİN
Trafik kazası geçiren barış akarsuya dua edelim
(53 mesaj) (38 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah şifa versin inşa'Allah tez vakitte 33 la havle okudum şifa niyetine
Rabbim kabul etsin, onu ailesine ve sevenlerine bağışlasın inşa'Allah18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin inşallah kurtulur ve bu kurtulma onun hşidayete ermesine vesile olur.
10 ihlas okuyourm18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM AİLESİNE BAĞIŞLASIN.
100LA HAVLE RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
daha çok genç umarım rabbim sevenlerine ve ailesine bağışlar.
Allahtan şifa diliyorum...
Ömrü vefa etmediyse yaşayacaktır muhakkak.bizim elimizden sadece dua etmek gelir.
umudumuzu kaybetmeyelim yinede dua etmeye devam edelim.18 yıl önce gönderildi # -
Ben de şifa dualarından okudum. İnşaAllah iyileşir. Sapasağlam kurtulur amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
BURCUCAN ÖNCELİKLE SANA ÇOK TESEKKUR EDIYORUM. KAC GUNDUR IS YOĞUNLUĞUMDAN DOLAYI SITEYE GIREMIYORDUM.2 GUNDUR AKLIMDA BARIS AKARSU ICIN DE DUA OKUYALIM DUA KARDESLERIMIZLE BERABER DIYE.. FAKAT BUGUN SENIN ACTIGINI GORDUM VE COK MUTLU OLDUM. ARKADASLAR LUTFEN DUALARINIZI ESIRGEMEYIN DAHA COK GENC :( ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN AILESINE SABIR VERSIN.. SEN ONU SEVDIKLERINE BAGISLA YARABBIM..BEN SUAN 30 IHLAS 15 AYETEL KÜRS-İ OKUDUM. RABBIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET . AMİİİİİNNNNNN
Allah acil şifalar versin tüm hastalarımızla beraber Rabbim annesine babasına sevdiklerine bağışlasın
3 fatiha
3 yunus duası hediyem18 yıl önce gönderildi # -
11 Münciye duası okudum Allah uzun, hayırlı ,sağlıklı ömür nasip eylesin amin amin amin
ALLAH SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN ACİL ŞİFALAR VER RABBİM
Çok üzücü, İNŞALLAH kurtulur. 21 Yunus AS.duası ve 21 la havle okudum Allah kabul etsin
İyileştiği haberini İNŞALLAH çok yakın zamanda alırız. 11 Yunus AS. duası, 11 la havle
ÖLDÜÜÜ :'( COOOK GENCTI DAHA YAA :((( INANILMAZ UZGUNUM 2 SAATTIR TELEVIZYONDA IZLIORUM .. COK YAZIK OLDU ... RABBIM MEKANINI CENNET ETSIN INSALLAH.. ARKADASLAR LUTFEN RUHUNA FATIHALARINIZI EKSIK ETMEYIN. :(((
barış akarsuya allahtan rahmet ailesine sabır sabır diliyorum.
allahım kimseyi evlat acısıyla imtihan etme yarabbim aminnn.18 yıl önce gönderildi # -
bende yani öğrendim vefat ettiğini:(..gerçekten çok üzüldüm.
barış akarsu'ya allahtan rahmet,ailesine sabır diliyorum.
acı ama gerçek.ecel genç yaşlı dinlemiyor.
bizimde bunlardan ibret almamız gerek.hayatımızı ona göre yaşamamız gerek.
allah tüm kullarına hayırlı bir ömür yaşamayı nasip eylesin.
haydan gelip huya gidiyoruz.şeytanın bizi aldatmasına izin vermeyelim.
gönül kırmayalım.ayrıntılara takılıp bütünü görmemezlik etmeyelim.
rabbim barış'ın günahları varsa affeylesin.onun için 10 fatiha okuycam.
rabbim kabul eyler inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
11 Ayetul Kursi okudum.Rabbim acil sifalar versin!
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ölüm çok acı rabbim güzel ömürler nasib etsin ölümün de hayırlısını versin mekanı cennet olsun rabbim yardımcısı olsun
ecel geldimi vakit doldumu herşey bitiyor:(( genç cıvıl cıvıl bir insan hayattaki isteklerine yeni adım atan birisi için daha da acı oluyorr:(((
allah rahmet eylesin tahsilatını kolaylaştırsın mevlam 3 ihlas bir fatiha okuyacam rabbim kabul eder inşallahhh
Allah rahmet eylesin Günahlarını bağışlasın inşallah.3ihlas 1 fatiha
gerçekten çok üzüldüm beni çok etkiledi barış akarsunun ölümü allah gittiği yerde utandırmasın allah günahları varsa affetsin inşallah ölümüyle bir çok kişinin hidayetine vesile olur bundan sonra yapılacak tek şey dualarımızla asıl onu şimdi yanlız bırakmamak olacak allah mekanını cennet etsin ruhuna fatiha :((( ve bütün ölmüşlerin de ruhlarına...
barış akarsuya allahtan rahmet ailesine
sabır diliyorum
allah rahmet eylesin çok gençti daha
ölüm hepimiz için allah gençlerden uzak etsin inşallah
amin
allah kimseye evlat acısını vermesin amin
inanın çok üzüldüm akşam tv de gördüm
allah tahsiratını affetsin 5 fatiha barış akarsuyun ruhuna
allahım sen kabul et amin...18 yıl önce gönderildi # -
barış akarsu'ya allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum.3 ihlas 1 fatiha ruhuna rabbim günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin amin
Allahım; Şüphesizki ibadet ve günah kulu içinde taşıyan iki gemidir, bunlar irade denizinde hareket halinde olup selamet ve yada mahvolma sahiline doğru yaklaşmaktadırlar. Selamet sahiline ulaşan mutludur ve sana yakındır. Mahvolma sahiline ulaşan ise bedbahtır ve senden uzakta kalıp azaba uğramıştır.
Allahım Bu vafat eden kardeşimiz inşaallah Selemat sahiline ulaşmıştır.
Allah ailesine sabır versin.
Allahım biz senin kullarınız, sonunda sana döneceğiz.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.