arkadaslar annem kur-anı kerim ögrenmeye calısıor ama cok zorlanıyor ona dua edermisiniz.şimdiden allah hepinizden razı olsun.annemin adı şükran
dua dostlarım anneme dua edermisiniz..?
(20 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yarabbim Şükran teyzemizin yar ve yardımcısı ol. Kuran-ı Kerim öğrenirken ve tüm işlerinde kolaylıklar ver. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM İNŞAALLAH EN YAKIN ZAMANDA TEYZEMİZ KURANI KERİM OKUMAYI ÖĞRENİR..SULAR GİBİ OKUMAYA BAŞLAR.İNŞAALLAH.ÖĞRENMESİNİN KOLAYLAŞMASINA VESİLE OLMASI İÇİN 10 AYETEL KÜRSİ..ALLAH KABUL ETSİN.AMİN..
allahım şükran teyzenin yardımcısı ol tez zamanda kur'anı okumayı öğrensin
20 besmele yoldaşın olsun şükran teyze18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM TEZ ZAMANDA ŞÜKRAN TEYZEYE KURAN-I GÜZEL OKUMAYI NASİP ET. AMİİİİİİİİİN.BENDEN TEYZEMİZE 100 KELİMEİ TEVHİD
Allahım şükran teyzemin dilindeki bağı çöz. Rabbim teyzeme tez vakitte kelamını öğrenmeyi nasip et. YA ALİM YA ALİM YA ALİM...
Allahım şükran teyzemize yardım et ona öğrenme kolaylığı ver kolayca öğrensin ve okusun
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN
SELAM İLE...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH yar ve yardımcısı olsun.kolaylık buyursun ınsallah tez vakıtte ögrenır ve hıc unutmaz ALLAH a emenet olun selam ıle...
MAŞALLAH RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH,ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN ...
BENDE BURDAN KENDİSİNE YARDIMCI OLSUN DİYE 3 FATİHA 3 İHLAS OKUYORUM.SELAMLAR...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hepinizden.annem dualarınızı görünce cok sevindi.bende hepinize bir ayetel kürsi okuyorum.
:)
5 ayetel kürsi okudum kabul ederseniz. allah yardımcısı olsun. amin amin amin
saol fatmacım allah razı olsun
esdtelcim ne güzel maşallah Allahım annene kuvvet versin zihin açıklığı nasip etsin
1 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi # -
rabbim kolaylık versin gücünü artırsın annemizin inşallah tez zamanda çözer 3 ayetel kürsi gönderiyorum
TABİKİ BÖYLE GÜZEL 1 İSTEK İÇİN DUA EDERİM.DİLERİM Kİ TEYZEMİZ EN KISA ZAMANDA KUR'AN OKUMAYI ÖĞRENSİN.
ALLAHIM SENİN KELAMINI ÖĞRENMEK İSTEYEN ŞÜKRAN ABLAMA YARDIM ET SENİN KURANINI OKURKEN DİLİNİ ÖYLE BİR ÇÖZKİ,YARABBİ KENDİ BİLE ŞAŞIRSIN SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.AMİN
ABLAMA ZİHİN AÇIKLIĞI İÇİN İNŞAALLAH AKŞAM YASİNİ ŞERİF OKUYACAĞIM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
allahım şükran ablaya zihin açıklığı ver amin.
cok saolun yaa:)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.