MERHABA DOSTLAR...
KADİR BABA...
(22 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
merhaba kadir baba .gözlerimiz yollarda kaldı..neden gelmediniz kadir baba..bi sorun mu oldu?bizden yana bi şikayetiniz yoktur umarım:(
19 yıl önce gönderildi # -
SELAM OLSUN....
YASİN,TABAREKE,AMME,VAKIA,FETİH.
SURELERİNİ YOLLUYORUM SİZLERE.
LÜTFEN KABUL EDİN.
EDEP YAHU.
EDEP YAHU.
EDEP YAHU.HER HALDE VE HER İŞTE ALLAHIM.
SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ BURCU BU SIRALAR BÖYLE OLMASI GEREKİYOR.
AMA EN KISA ZAMANDA ARANIZDAYIM YİNE.MERAK ETME OLURMU KÜÇÜĞÜM.SANA 41.LA HAVLE YOLLADIM LÜTFEN KABUL ET.
SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.kıymetli abimiz,Rabbim sizden herdaim razı olsun.bizlerde size herzaman duacıyız.
canım kadir babacığım..sağol kadir babam allah razı olsun..seni çok özledik babacım..en kısa zamanda herzamanki gibi aramızda ol nolur..
kadir baba ben gene alıngalığımdayım bugün ama edep yahu diince siz ben bugün biraz sitede terör estirdim edepsizlik yaptım yani ben edepsizim gibi geldi ve sizde bu edep yahu die bana sölüyosunuz gibi geldi:(bilmioyorum gene yanlış mı anladım:(
Merhaba kardeşim... Biz günahkar kullarını da dualarından eksik etme...
merhaba Kadir Baba merhaba
hoş geldiniz sizi görmek çok güzel...
kadirbaba senin yerin bir başka
ışık,umut,neşe,huzur veriyorsun fazla uzun gitme aramızdan
senin gibi fazla dua yapamıyorum gönlüm ve aklım hep sizlerle
ALLAH razı olsun senden duaların kabul olsun amin aminnn..19 yıl önce gönderildi # -
Kadir Baba Hoşgeldin . Özledik seni . Allahın izniyle işlerin ras gitsin aramıza katıl tekrar . Sana çok ihtiyacımız var.
KADİR BABAMIZA HOŞGELDİN HEDİYESİ:VAKIA
DEĞERLİ DUYGU.HASAN FARUK KİTABI KAPTIMI.!
KADİR BABADAN ONA 41.LAHAVLE HEDİYE.GÖNÜL HEYBEMİZDEN.LÜTFEN KABUL EDİN.SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
merhaba kadir baba daha yeni üye olduğum için sizi pek tanımıyorum ama okuduklarımdan anladığım çok sevilen ve çok dua bi insansınız dualarınızı bendende esirgemeyin
KJADIR BABA HOŞGELDIN. RABBIM DUALARIN ARACILIĞIYLA DUALARIMIZI KABUL ETSIN İNŞALLAH...
Kadr Baba kitap henüz elimegeçmedi maalesef.Ali Said kardeşime de ulaşmaya çalıştım ama başaramadım.Nasipte varsa gelir.Hediyen için Allah razı olsun
Kadir baba hoşgeldin dua dostlarımız yollara düştü sizi aramak için kendinizi özletmeyin.
Bu arada kimse siteye gireceğim diye asıl vazifelerinde ihmalkarlik yapmasın diye düşünmekteyim.
@gizem kardeşim kadir amcamızı zamanla tanırsınız eminim sizde seveceksiniz.
http://www.mucize.net/dua bu bizim eski sayfamız burdaki dualara göz atabilirsiniz.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site%3Amucize.net+kadir+baba&meta=
???Yasin kardeş ihmalkarlıkla ilgili cümleden özel bir anlam çıkarmamız gerekiyor mu.Yani yapılmış bir şeye binaen mi yazdın.Çok özür dilerim ben anlayamadım ve merak ettim yanlış anlama lütfen
hoş geldin Kadir babammm
seni çok seven kızın Nuray19 yıl önce gönderildi # -
Duygu ablacığım bu ihmalkarlık cümlesini kendimden pay biçerek kullandım belki benim gibiler vardır.
hoş geldiniz kadir baba ne olur dadan benide unutmyın allaha emanet olun
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.