DUALARIMIN KABUL EDİLMESİ İÇİN:Çılgınca istiyorum.Yeteneklerimi geliştiriyorum.İsteklerimi evrenselleştiriyorum.İhtiyaç diliyle istiyorum.Bilinçli istiyorum.Sürekli istiyorum.İlahi adalete dayanıyorum.
Ruhsal önderlerle yardımlaşıyorum.Güçlü anlatımlarla istiyorum.Ruhsal ortaklıklar kuruyorum.Özel zamanlarda istiyorum.Meleklerle yardımlaşıyorum.İlahi isimlere dayanıyorum.İnsanları gıyaben destekliyorum.REDEDİLMEKTEN KAÇINMAK İÇİN:Kazanımlarıma şükrediyorum.Vazgeçmeksizin istiyorum.Ölümlüğümü zihnimde tutuyorum.Çekememezlikten kaçınıyorum.Gizli kusurları örtüyorum.Haksızlıktan(zulümden)kaçınıyorum.Yaratıcıdan istiyorum.Görevlerimi yerine getiriyorum.Hedeflerimi kalbimde saklıyorum.Eylem duasına odaklanıyorum.Yaratıcıya güveniyorum.Doğa yasalarına uyuyorum.Sabır hissi içerisinde istiyorum.(İstemenin esrarı adlı eserden)
İSTEMENİN ESRARI
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun nihalcım paylaşımın için. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razıolsun bizleri düşünüp yazmışsın. Allah hepimize selamet versin.
Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün. AMİN
evet ben bu eseri okudum okumayan herkese tavsiye ederim nuhakkak okuyun birde düşün ve başar var aynı yazarın bir diğer eseri onuda tavsiye ederim oda güzel bir eser birde ruhsal zeka var ama onu daha okumadım bende ama oda güzezlmiş
rabbim herşeyin hayırlısını versin
ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLISI SELAM ILE...
Allah razı olsun kardeşim.
DAHA ÖNCE OKUMUŞ OLMAMA RAĞMEN,DÜN AKŞAM KİTABI ELİME ALDIM..TEKRAR OKUMAYA NİYET ETMİŞTİM.İSTEME İSTEĞİ GETİREN Bİ PARAGRAFDI.ALLAH RAZI OLSUN..
Allah razı olsun
allah razı olsun
allah razı olsun rabbim açtığımız elleri geri çevirmesin ümitsizliğe düşürmesin bizleri
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.