Allahım Yüce Rabbim!
Bizlere elimizdekilerin kıymetini yitirince değil yanımızdayken , birlikteyken bilmeyi nasip eyle....
Amin. Amin. Amin.
Dua2
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Amin Ecmain .
19 yıl önce gönderildi # -
amin amin.canım ahretliğim,Allahım hepimize bu idrakı versin.Allah senden razı olsun nimetciğim hep dualarımdasın benim.
19 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN YARABBİM
19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
19 yıl önce gönderildi # -
Sende benim dualarımdasın canım ahretliğim.
Vakit buldukça girmeye çalışıyorum sitemize
ama hep aklımdasınız .
Allah emanet olun.19 yıl önce gönderildi # -
Canım ablam amin amin amin.Ben de çok sık düşünürüm böyle biliyor musun?Allahım senden razı olsun.Seni ahiretin ve müslümanlığın kıymetini bilenlerden eylesin.Hayatta hiçbir şeyin değerini bilmeyenlerden eylemesin.Saniyelerini bile en güzel biçimde değerlendirmeyi nasip etsin.Ve tabii sevdiklerini de...Sana ve sevdiklerine bundan sonra hiç ama hiç"ah keşke..."dedirtmesin canımsın benim.
19 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Bu dua çok güzel olmuş. İnsanların en zayıf noktalarından birini görmüşsün. Allah dualarını kabul etsin. Bizleride dualarından eksik etme.
19 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ DAİM OLSUN...
19 yıl önce gönderildi # -
amin yarabbim
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.