inanın kardeşler çok bunalıyorum hayatımda olmadığım kadar başarısızlık yaşıyorum. bu kadar olumsuzluğu üzerimdeki uğursuzluğu çözemedim. üniversiyeyi bitirdiğimden beri bu uğursuzluk üzerimde neye el atsam kuruyur. ben dua eden bir insanım. her şeyde hayırlısı demekten artık usandım. benim için hayırlısı yok belli.ne yaptım diye düşünüyorum ben bu kadarda kötü bir kul değilim kimsenini kötülüğünü istemem . ne günah işledim ki.. niye benim dualarım kabul olmuyor.başkalarına imrenir oldum.beni bu kadar kısmetsiz niye bırakıyor rabbim...neden ....inancımı yitirmek üzereyim.
NEYE EL ATSAM ,NE yapsam KURUYOR
(36 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AAA HEMEN UMUDUNU YİTİRME BAK BEN ŞİMDİ SENİN DERDİN NEYSE ONUN GEÇMESİ İÇİN 7 AYETEL KÜRSİ VE 40 YUNUS(AS9DUASI OKUYACAĞIM LÜTFEN AMİN DE OLUR MU?
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim ne eylerse güzel eyler kardeşim rabbim kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez eğer o insana hayırlısını istediği zaman sıkıntı verir hem dünyada insanın sabrını denemek için rabbim sıkıntı verirrr senin bütün herşeyinle ona yönelmen lazımkenn inancımı yitirmek durumundayım diyorsun allahım esirgesin neysee mevlam hakkında hayırlısını versin kardeşim senin dua edecem ve 10 ayetel kürsi okuyacam mevlam kabu eder inşallah sıkıntılarınsdan kurtulursun kardeşimmm ama sakınn mevlamdan ayrılmaaa o zaman kaybettiğin en büyük güzellik olurr dikkat ettt sabır sabır dee rabbime sığın
aslında benim bu şerzenişlerim bir birikimin sonucu, çünkü bu zamana kadar olmasını çok istediğim bir iş (meslek) vardı. bunun için çok uğraştığım ama sonuç hep olumsuz oldu . hep bir engel çıktı. anladım ki kısmetim değil. Ancak en son çok istediğim ve bu sefer olabilir dediğim ,tamam bu benim kısmetim benim ekmek yiyeceğim kapı bu herhalde dediğim şey dün sonuçlandı ve yine hüsran.. ondan kendimi çok kötü hissediyorum.bu yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
bana mesaj yazıp ,dua edenlerden allah razı olsun.
Kardeşim;
Uğursuzluk kelimelerini ilk önce unut.
Allahtan umudunu kesme.
Allahım kardeşimiz kartanesunun dualarını kabul buyur.
sevgili kardeşim seni nasıl teselli edeceğim,sen umudunu sakın yitirme dualarında israrcı ol rabbim ısrar edenleri sever.acizane sitemize indirdiğim dua hakkında yazıyı okursanız.faydalanacağınızı umuyorum.rabbimin izniyle ben çok faydalandım.
kısa bir alıntı aşağıda "duanın şekli başlığında"
rabbim in hazinesi çok ,rabbimden umut hiç kesmeyin,
size öyle bir rızık kapısı açacakki ömür boyu sıkıntı çekmiyeceksiniz inşaallah.sizi rabbime emanet ediyorum.sizin için
100 ihlas okuyorum rabbim kabul etsinBakın bu konuda Hazreti Rasûl aleyhi's-selâm ne buyuruyor:
"Herhangi bir kul, koltuğunun altı görülecek şekilde ellerini kaldırır ve Allâh'dan bir dilekte bulunursa; acele etmediği takdirde kesinlikle duasına icabet edilir.
- Acele nasıl olur yâ Resûlallah?..
- Dua ettim ettim, kabul olmadı, der"(de vazgeçer)... işte bu yanlıştır; dua yerine gelene kadar ısrar etmek gerekir."
Ellerden parmak uçlarından yayılan dalgalar ile, beyinden "yönlendirilen dalgalar" (Yönlendirilmiş dalgalar konusunu "İNSAN VE SIRLARI" ile "TEK'İN SEYRİ" kitabımızda bulabilirsiniz.) bir noktada birleşerek laser ışını gibi etki ederek belli hususların oluşmasında son derece önemli rol oynarlar.
Burada farkedileceği gibi, DUA'nın oluşmasını sağlayan ana güç, insana dışarıdan gelmeyip; tamamiyle, insanın varlığında mevcût olan Allâh isimlerinin manevî gücünden ortaya çıkmaktadır.
Kısacası DUA, kişinin kendindeki ilahî güçler eşliğinde isteklerini gerçekleştirme faâliyetidir. Ve elbette ki bunun bir tekniği ve bilimsel açıklaması vardır.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KARDEŞİM BENDE SENİNLE AYNI DURUMDAYIM. DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK. SABIRLA BEKLEYELİM
Allah yardımcın olsun bendede aynen diyebilirim ama rabbim bir kapıyı kapatım başka kapı açıyor sakın ümidini kesme duada ısrarcı ol ben öyle yapıyorum çok şükür yinede kimseye muhtaç deyilim hamdolsun rabbime.
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...
Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyurdular ki :
Dünyada zahidlik, helal olanı haram etmek veya malı ziyan etmekle olmaz. Gerçek zahidlik, Allah'ın elinde olana, kendi elinde olandan daha çok güvenmen ve bir müsibete düştüğün zaman getireceği sevabı sebebiyle, onun devamına rağbet göstermendir." [Rezin şunu ilave etti: "Zira Allah Teala Hazretleri şöyle buyurmuştur: "Bu, kaybettiğinize üzülmemeniz ve Allah'ın size verdiği nimetlerle şımarmamanız içindir" (Hadid 23)]Tirmizi, Zühd 29, (2341); İbnu Mace, Zühd 1, (4100)
el Rafi (C.C.)
Dereceleri, rızkı yükselticiKur'an'dan Peygamber Duaları
Ey gökleri ve yeri yaratan. Dünyada da ahirette de Mevlam, yardımcım Sensin.
Müslüman olarak canımı al ve beni salihler(iyi insanlar) zümresine dahilHz.Yusuf'un (AS) Duası - Yusuf 101
allah yardımcın olsun umudunu yitirme zaman zaman içimizi vesvese kaplasada biliyoruz ki tek medet rabbimiz
Allah razı olsun.
Allah yardımcın olsun inşallah işlerin düzelir önüne hayır kapıları açılır. 3 ,hlas 1 fatiha hediyem.
kardeşim alah yardımcın olsun dilerim alahtan tez zamanda ferahlrsın
Allahım kurtar beni , beni de gör yarabbim ,artık yüzümü güldür, hayır kapılarını banada aç ne olur.
bol bol dua oku hayır kapılarını açar gerçekten diyorum ayetel kürsi oku heybeye ekle vallahi billahi çok hayırlı şeyler geliyo insanın başına kardeşim.
Allah razı olsun kardeşim .bugün bu siteye yeni üye oldum ama inanki ferahladım.hem benim için okunan duaları gördükçe hem bende başka kardeşlerim için dua okudukça içimi huzur kapladı.
Hoşgeldin aramıza bak neler değişecek hayatında hep güzel şeyler başına gelecek inşallah
inşallah. sedefcim.
3 fatiha 3 yunus duası okudum sana sakın ümitsizliğe kapılma kardeşim inan hayatta oluyor öyle üstüste olumsuluklar bende de çok oldu hala da çok düzenli değil hayat ama bir gün düzelecek her şey hem umut ediyorum hem dua hep olumlu düşün vardır bir hayır de çok güzel şeyler olacak ki bu sıkıntıları yaşıyorsun dualarından sakın vazgeçme bir gün herşey çok güzel olacaktır Allahın izniyle
insallah amin.
ARKADAŞIM LÜTFEN İSYAN ETME..
BEN 24 YAŞINDAYIM VE BU YAŞIMA KADAR KAYIPLARM,BAŞARISIZLIKLARIM VE HÜSRANLARIM OLDU.AĞLADIM SIZLADIM HATTA İSYAN ETTİM.YÜCE RABBİMİZİN VERDİĞİ GÜZELLİKLERİ GÖREMİYORUZ OYSA.
Bİ DÜŞÜNSENE;NEFES ALABİLİYORUZ,KONUŞUYORUZ,YEMEK YİYORUZ,GÜLÜYORUZ,YÜRÜYORUZ,SEVDİKLERİMİZ YANIMIZDA,RABBİM DOĞADAKİ HERŞEYİ BİZİM İÇİN YARATMIŞ.
HAYATIMIZIN BAZİ EWRELERİNDE BADİRELER YAŞARIZ.ZORLUKLAR ÇEKERİZ.EĞER BU ZORLUKLARA,RABBİMİZİN BİZE HEDİYE ETTİĞİ AKLIMIZLA GÖĞÜS GERERSEK VE ONA HEP ŞÜKREDERSEK DUA EDERSEK.MEYVESİNİDE HASILAT OLARAK ALIRIZ.
BEN BU SİTEDE HAYAT BULDUM ARKADAŞIM.RABBİM ONA SIĞINMAM İÇİN BU SİTEYİ BANA VESİLE OLARAK GÖNDERDİ.BURDA BANA DUA EDEN VE MANEVİ DESTEK OLAN ARKADAŞLAR VERDİ.
ŞİMDİ İSYAN ETTİĞİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM.NE YAPSAM NE ETSEMDE RABBİM BENİ AFFEDER.DUA EDERSEM ŞÜKREDERSEM VE TÖVBE EDERSEM ELBETTE.
SENDE BÖYLE YAP OLURMU.BAK GÖR O ZAMAN RIZIK KAPILARI NASIL AÇILIYOR.
SENİN İÇİN AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM ARKADAŞIM KABUL BUYUR.
RABBİM YARDIMCIN OLSUN. AMİN AMİN AMİNN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin arkadaşım .dualarımız kabul olur insallah. bu siteye üye oldum banada vesile olacağına inanıyorum . beni de dularında unutmayandan Allah razı olsun.
allah zordurumdaolanlara mutlaka yardımcıolur bol bol dualarımızı edelim
Bizde meşhur bir söz vardır Allah rızkımızı kesse canımızı alır diye ümitsizliğe düşme sana bu gün okuduğum 100 salavatı gönderiyorum Allah yardımcın olsun.
aileniz sağmı bir sevgili için mi bu yazdıklarınız yoksa iş hayatınız mı yoksa aşk hayatınız mı
bizim arkadaşçevremizde deriz
-ulan ahmet bastıgın çiçegi soldurursun
deriz.. aynı sizin kendinize dediğiniz gibi
ama inannın yüce rabbim bir yerden alırsa öbür yerden verir
size 3 ihlas 1 fatiha hediyem olsun
Allahım sen bu kardeşimi tez zamanda feraha çıkar Rabbim.
Rabbim sizi de bizi de duasız bırakmasın
tez zamanda darlıklardan kurtarsın sizi18 yıl önce gönderildi # -
iş yaşantım için ..kardeşim .hayırlısıyla bir işe girerim inşallah.dua kardeşlerimin dualarıyla inanıyorum iyi bir iş bulucam.
amin arkadaşım tez zamanda feraha kavuşuruz bizinallah.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.