rabim ol deyince her şey olur terki o ol desin rabimin hurmeti sonsuzdur
NEYE EL ATSAM ,NE yapsam KURUYOR
(36 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
(Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim)
(Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim)
Allaha emanet ol kardeşimİmam-ı Rabbani hazretleri, talebeleri ile, uzak bir yere giderken, gece, bir handa kaldılar. (Bu gece bir bela zuhur edecektir. [Besmele ile] (Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim) duasını üç defa okuyun) buyurdu. Gece büyük yangın oldu. Her odada eşyalar yandı. Duayı okuyanlara bir şey olmadı.
18 yıl önce gönderildi # -
Belki arayışlarımız farklı, ben artık istedğim şeyden vaz geçtim rabbim sesime ses verki beni koruyup gözeten bir raabim var bileyim ama yeter ki seni ve beni duydugunu bileyim diyorum.. Öyle bir noktadayım ki.. Arkadaşlarım, ablalarım beni hep avutmaya en karanlıktan sonra şafak söker diye kalbimi mutmain tutmaya çalışıyor... Bende yenilmemek, şeytanın vesveselerine direne bilmek için kitaplar okumaya çalışıyorum.. Artık öyle bir raddedeyim ki o sığınılan güzel hikayeler varya işte onları dinlerkende şeytan gözünle gördün mü ya öyle bişey yoksa diyor... en sonunda googlede mucize diye aratmaya ve dua edenlerin kavuştuğu mucizeleri okumaya karar verdm.. çünkü çok çaresizim.. burayı gördüm önce alt yapısını inceledim sonra tasarımını ana sayfası bir blog gibi düzenlenmişti ben bir programcıyım incelerken duaların yazılı oldugu bu sayfaları gördüm.. bende yazdım.. umudumu yitirmek üzereyim sonra birde bazen ya rabbim umudumu yitirmek üzere oldugum ondan şüphe ettiğim için beni çevirirse diyorum kahroluyorum.. sabır gerek çok sabretmeye calıstım.. iki yıldır neler yaşadım.. en son küçükken ettiğim dualarım vardı onları kaybetmek üzereyim artık isterken mevlam istediğim dünya işi değil ne olur sadece daların kabul oldugunu göreyim deinancıma sahp çıkabileyim diye dua ediyorum... sonra düşünüyorum mevlanın isimlerini ve mevla kuluna zulmetmez diyorum... inşaALLAH öyledir.. ben dualarımı kaybedersem inancımı sonrada hayatımı kaybederim... çünkü bir tek inanç beni bağlıyor bu dğnyaya zira tutunacak başka bir şeyim yok... sadece gazabından ve imansız gitmekten korktugum için.. şeytan bunun içinde çok zorluyor beni ama son bir nefesim kaldı ALLAH diyorum.... ve imanıma inancıma sen sahip çık benim yerme şeytana nefsime sen cevab ver ben artık yapamıyorum rabbim diyorum..... ne olur sizde tutunmaya çalışın.. bir müddet iş peşinde koşmaya ara verin bir iki hafta hiç olmazsa... şuan ben bu satırları yazmaya dermanlıysam mevla parmaklarıma derman verdiği içindr.. ve ben yazarken yazdıklarımıda içimden gecenleride görüyor aynısı el actıgımız zamanda öyle.. ve O kendine tutunanı itmeyecek yarım bırakmayacak kadar büyüktür..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN
amin kardeşlerim.hepinizden Allah razı olsun.gözyaşı yazdıkların çok hoşuma gitti.bende asla vazgeçmem inancımda.Allahım herşeyi görür.
allah yardımcın olsun tezzamanda feraha çıkartsın inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.