Televizyon Esirleri(Recep1)
(9 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BİR KAÇ DİZİ İSMİ YASSAYDI DAHADA GÜZEL OLURDU
ALLAH RAZI OLSUN RECEP ABİCİN.SANIRIM YAŞ İTİBARİYLE BÜYÜĞÜMÜZSÜN ŞAKİRT ABİM BENİM İLMENDE18 yıl önce gönderildi # -
Malesef kanayan yaramız istesekte istemesekte izlemekten vazgeçemiyoruz.
18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK AĞIR OLMUŞ...
Çok doğru içimiz dışımız gecemiz gündüzümüz televizyon. yararlı şeyler olsa neyse ama tv o kadar tehlikeli ki herşeyimizi bozacak aile yapımızı ahlak ve namus anlayışımızı yaşantımızı...Allah bizi medyanın şerrinden korusun.
faydalı olacak şeylerde var. günümüzü su gibi alıp götürüyor. seyretmiyorum desem yalan olur. şuan gece futbol maçlarını izliyorum. cupa amerika. maç izlemesem olmaz hiç fark etmez yeterki maç olsun. halbuki gece yarısını ibadetle geçirsem kesin evliya olurum. ama okdar günahkar ve acizizki her defasında nefsimize yeniliyoruz. kendimi çok iyi toparlamam lazım. Allah senden razı olsun kardeş bizi bir konuda uyardın. zamanın nekadar değerli olduğunu daha halen anlamamışız.
Bediüzzaman hazretlerinin güzel bir sözü var. " Şu fani dünyada şu muvakkat handa kısa bir ömürde az bir lezzet için ebedi, daimi hayatını mahvetmek ehili aklın karı değil. Said Nursi."
.
allah razı olsun kardeşim çok güzel bir konuya değinmissin.
allah gönlüne göre versin aminn.18 yıl önce gönderildi # -
Mahzun kardeşim beni tanımak için tıkla...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.