Büyük Allahım . Gördün bildin göreceksin ve gene tek sen bileceksin . Ben zalim değilimki Allahım . Annesi- Babasını toprağın altına koyduğun kulunu ben üzdüm evet . Ancak bu pişmanlığımı o kadar çok dile getirdim ve haykırdımki . Nefsime yenildiğimi sylemekten dilimde tüy bitti. Derin bir vicdan azabı ile yaşadım . Bazen vicdanım hala sızlamakta. Kulun beni affetti . Kulun beni tekrar çok istedi . Sen sevenleri ayırmazsın . Bizleri ayıranlarıda sen bilirsin . Bunca yıl birbirine gönül vermiş bu iki kulunu ayırma Yarabbim. Sen bizlere bir sebep ver Allahım . Ayıranlara merhamet ver Yarabbim . Bir hatanın bedelinin ağırlığını ikimizde uzunca bir süredir yaşamaktayız . İmtihanından en hayırlı bir şekilde çıkmayı nasip et Allahım . Geceleri çektiğimiz acılardan ancak sana sığınarak kurtulabiliyoruz. Şu iki kulunun dualarını kabul et ne olur Allahım . Emaneti yıllarca taşıdım . Bir hatada herşey terse döndü. Sen bizim için hayırlısını elbet bilirsin . Elbet sendendir herşey. Emaneti ömrümün sonuna kadar koruyacağım Allahım . Sen bizlere bir sebep ver Allahım . Sen bizleri kavuştur ve bizleri bir daha mahçup edecek üzecek hatalardan koru Yarabbim . Ben isterim biz isteriz Allahım . Utansakta isteriz sıkılsakta isteriz . Senin merhametinden Ol dediğinde herşeyin olacağını bilerek sana sığınırız.
Neyleyim ..
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM AYIRMASIN AYIRANLARADA FIRSAT VERMESİN.AMİN AMİN AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
:( Kardeşim Allahımdualarını kabul etsin
Fatih kardeşim Allahtan başka kimse yok. Duaların kabul olur inşaallah...
fatih kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun seni darlıklardan ferahlara çıkarsın...ummadığın bir yerleren senin için hayır kapıları açsın...
amin duaların kabul olsun amin amin amin
rabbim tez zamanda dfuanı kaul eder inşallah binlerce kez aminnn
Rabbim en kısa zamanda bir hayırlı bir sonuç ile sizleri sevindirsin.
Kardeşim
Leyla ile Mecnunu bilirsin.
Dilerim önce mecnun olursun. Leyla Zaten gelir.
Allah yardımcın olsun19 yıl önce gönderildi # -
AMIN FATIH KARDEŞİM. RABBIM GUNAHLARIMIZI BAĞIŞLASIN VE MURADIMIZI HAYRA DÖNÜŞTÜRSÜN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.