1 ADET DAHA OKUDUM.
abim için dua edebilirmiyiz(tubik)
(51 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 fatiha okudum rabbim muradını versin inşallah amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
1 AYETEL KÜRS-İ DAHA OKUDUM
11 tane okuyorum allah tezzamanda kabul etsin.dualarımızı
CİHAN ABİN GELDİĞİNDE,ONA DOSTLARIN KİM OLDUĞUNU BİR SOR TUBİK OLUR MU.DOSTLAR BAZEN GÖRÜNÜR OLUR,BAZEN GÖRÜNMEZ.!
TUBİK BU KONU KAPANDI.CİHAN ABİNE SORMANI İSTEDİĞİM ŞUYDU.HANİ ONUN HEDİYE ETTİĞİ 400.AYETEL KÜRSİ VARYA,İŞTE ONU SORACAKSIN.SONRA DA BENİ DAHA İYİ ANLAYACAKSIN.
ŞİMDİ SENİN YAZDIĞIN YORUMU SİLİYORUM.18 yıl önce gönderildi # -
tamam kadir baba özür dilerim :((ben istedimki adın olsun kadir babamda bana amin desin ama bilmiyordum şimdi anladım çok özür dilerim
7 fatiha benden abin için inşallah beklemediğiniz ummadığınız yerden hayırlı kapılar açılsın amin amin amin
30 ayetel kürsi daha zerinden
5 ADET AYETEL KÜRS-İ DAHA OKUDUM.RABBİM KABUL ETSİN.
7 ayetel kürsiden benden rabbim yardımcısı olsun abini canım
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİ SIKINTILARDAN ARINDIRSIN ZALİMLERDEN KORUSUN SON NEFESİMİZDE İMANLA KURANI EKSİK ETMESİN HER İKİ CİHANDA YARDIMCINIZ OLSUN..
CİHAN ABİİİ
KADİR BABA DOSTLARIN KİM OLDUĞUNU SANA SORMAMI İSTEDİ SENDE ZATEN YAZILARDA OKUYACAKSINDIR BEN KADİR BABA BENİM DUAMA AMİN DEMEDİ BENİ PAS GEÇİYOR DİYE SAÇMALARKEN KADİR BABA BANA GÖRÜNMEYEN DOSTLUĞU ANLATTI VEE BEN ÇOK MAHÇUP OLDUM O BENİM BÜYÜĞÜM HADDİMİ AŞTIMM BUNU BİLİYORUM VE TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM SİZ BENİM İÇİN DUALAR OKUMUŞSUNUZ AMA BEN SAÇMALADIM BENİ AFFET KADİR BABA HAKKINIZI HELAL EDİN HEPİNİZ
BEN İSTEMİŞTİMKİ KADİR BABA O GÜZEL İÇTEN DUALARINDAN YAZSIN ÇÜNKÜ BEN SİZLER GİBİ DUA YAPMAYI BECERİMİYORUM MAHZUN ABİM HEP DERKİ SÖYLEYENE DEİL SÖYLETENE BAK DİYE RABBİM BU GÜZLLİĞİ BANADA NASİB EDER İNAŞALLAH KADİR BABANIN DESTEĞİNİ ALMAK İSTEMİŞTİM GÖZÜM HEP ONUN İSMİNİ ARAMIŞTI...
33 AYETEL KÜRS -İ OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN
10 yasin 300 ayetel kürsi okundu
tubik kardeşim
benim hesabıma göre,, senin son söylediğin 300 ile beraber
906 ayetel kürsi
157 ihlas okunmuş.
bunları heybelerimize aktarıyorum.
Kadir Babam zaten gerekeni söylemiş,,sabır gerekiyor sadece bir de güven,,bu da yavaş yavaş tanıyarak oluşuyor Allah'ın izniyle. hiç birbirini görmeyen insanlar birbirlerini sevdiklerini söylüyorlar ve bu sevgi gerçek. bu Allah'ın nimeti ama zamanla gelişen nimetlerden. herşeyde bir hayır vardır deyip bu konunun üzerine fazla gitmemek bana daha uygun geliyor.
dua edebilmek meselesine gelince bu İslam Düşüncesinin en hassas ve zor konularından biri bence ama Mahzun kardeşimin dediği gibi söyletene bakmak lazım.bu konuda da sabır gösterirsen Allah'ın izniyle güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum.
bütün duaların başı ve sonu Allah'a hamdetmektir. Elhamdulillahi rabbil alemiyn.
Rabbim sana,,abine,,ailene huzur,afiyet,selamet,bolluk ve bereket nasib etsin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
bu arada senin meleğinin ismini yazdıysan ben kaçırdıysam özür diliyorum yazmadıysan buraya yaz ben ekleyeyim inşaallah...:)
allah hepinizden razı olsun rabbim dularımızı geri çevirmesin
melekler sayfasında ipek diye geçiyor abi zaten yasin abi eklemişti
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİNN RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN 10 AYETEL KÜRSİDE BEN OKUYACAM MEVLAM KABUL EDERN İNŞALLAHH
100 ihlas 50 ayetel kürs-i rabbim kabul etsin
kardeşimizi feraha çıkarsın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
3 ihlas 1 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.