arkadaşlar bu aralar yoğun olduğum için steye pek giremiyorum kusura bakmayın ama hepiniz aklımdasınız hep...
benim şu aralar bir sorunum var unutkanlık şon bir kaç gündür acayıp unutkanım önerebileceğiniz birşeyler varmı?
dua ile kalın
arkadaşlar bu aralar yoğun olduğum için steye pek giremiyorum kusura bakmayın ama hepiniz aklımdasınız hep...
benim şu aralar bir sorunum var unutkanlık şon bir kaç gündür acayıp unutkanım önerebileceğiniz birşeyler varmı?
dua ile kalın
Allah yardım etsin kardeşim.
derya gönüllüm,sadece allah de yeter.
Allah'ın El- Muhsi ismi günde 148 kere zekanın kuvvetli olması için
El-Hakim ismi 6084 ilim hikmet sahibi olmak için
El-Habir günde 812 kere hafıza ve idrakın genişlemesi için
Sayıların kaynağını bilmiyorum ama her yerde böyle yazıyor
Bir alıntı:
Unutkanlıktan kurtulmak ve zekanın açılması için bu dua okunur:
(Bismillahirrahmanirrahim,
Ferdün, Hayyün, Kayyumun, Hakemun, Adlün, Kuddüsün. İyyake na'büdü ve iyyakenesta'in. İnna fetehna leke fethen mubina) Dokuz defa okunacak. (Ya kebirü entellezi la tehdil ukulü livasfi azameti.) Bin defa okunacak.
Sonra evvela: (Subhane rabbiyel a'la.) denecek. Sonra, (Sübhane minennaril eflaki, biezkaril emlaki kema tüskinül arza biezkarizzakirine, kale li ezkari himiletin lil mahmuline, ve meskenetin lil miskinine, ve muherriketin lil mutehharrikine, sübhane men hüve külle yevmin hüve fi şe'nin.) okunacak.
Bundan sonra ihtiyaç neyse o söylenecek ve şunlar okunacak.: ( Ya ğıyasel müsteğisine vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Kaynak: Mecmuatül Ahzab
Selam ve dua ile...
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ DERYACIM .
Allah yardımcın olsun.
Allah yardımcın olsun Rabbim sana zihin açıklığı versin kuru üzüm yemek faydalıymış canım.
Allah yardımcın olsun.bırde dualarındışında bır bıtkısel urun ginkgo Biloba ben kullandım cok ıyı.
evet ben de duydum bu ilacı beyin hücereleri üzerinde olunlu etkileri varmış.
canımm ne yazık ki bende çok nadir girebiliyorum siteye.:( Hepinizi çok ma çok seviyorum. Canım benim Rabbim yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun.
allah yardımcın olsun.
RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN DOSTLUĞUMUZU DAİM EYLESİN...SELAM İLE.
allah razı olsun dostlar
canım arkadaşım allah yardımcın olsun unutkanlığını sebebi sıkıntıların gibime geliyor kafanı çok yoruyorsun rabbim seni feraha çıkarsın tez zamanda
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.