fatih kardeşim size yarın çok dua edicem,perşembe gecesi,ALLAH bütün sıkıntılarınızı sona erdirsin ve sizi sevdiğiniz insana kavuştursun diye.Allah yar ve yardımcın olsun.kardeşim.
fatih kardeşime dua..
(20 mesaj) (12 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin
19 yıl önce gönderildi # -
Allah böyle zamanlarda birbirine destek olan birbirlerine değer vererek canı gönülden dua eden ablalarımızı abilerimizi kardeşlerimizi hepimizi muradına erdirsin hepimiz için hayırlısı neyse onu versin . Allah senden razı olsun Ablam . Allah ne diyeyim bilmiyorum . Allah gani gani binlerce kez razı olsun . Bende sizlere çok dua ediyorum hep ablam hiç bırakmıcam Allahın izniyle . Birbirlerini duayla destekleyen böyle güzel böyle yüreği tertemiz dostlarım olduğu için Allahıma binlerce kez şükürler olsun . Subhanallahi Ve Bi Hamdihi
bende senin için özel dua edecem inşallah tez zamanda burdan bize müjdeyi verirsin sevdiğime kavuştum diye inşallah en kısa zamanda verirsin bu müjdeyi rabbim gönlüne göre verir inşallah
FATİH KARDEŞİM
SEVMEYİ NE DE GÜZEL BİLİRMİŞSİN
SEVDİĞİNDE ALLAHIN GÜZEL İSİMLERİ YANSIYOR DEĞİL Mİ.
ONDAN ONU ÇOK SEVİYORSUN. DAHA ÇOK SEV, DAHA ÇOK SEV İNŞALLAH19 yıl önce gönderildi # -
FATİH kardeşim seninde dualarını ve RABBİMİZE yakarışlarını büyük ALLAHIM duysun ve şu an şu saat kabul etsin amin amin amin. Allahım sen kabul ediver yarabbim.
Ablam sana ne diyeceğimi bilmiyorum . Allah senden razı olsun binlerce kez. Allah senden gani gani razı olsun . Allah seni her daim huzurlu mutlu etsin . Dualarımdasın canım ablam . İnşallah hayırlıysa kabul etsin ablam . İstihare namazını kıldım . Yeşil renk gördüm . Ancak ben tabi bilemiyorum bu kör düğüm nasıl çözülecek . Mevlam bir sebep belki verir . Versede vermesede yanlız Ona sığınır yalnız Ondan isterim . Subhanallahi Ve Bi Hamdihi.
Kardeşim benim hikayeme benzettim seninkisini.İstihareler istişareler ne engeller ne gözyaşları...anlatamam sana.Ama ben inanıyorum ki bugün eşimle evlendiysem bunu tabii ki herşeyden önce Rabbimin büyüklüğüne ve sonra da yine Onun izni ile secdelerdeki gözyaşlarım ve dualarıma borçluyum.Çünkü Rabbim gerçekten samimi yapılan duaları geri çevirmiyor.Ve bu yine Onun rahmetinden kaynaklanyor.Hamd olsun Alemlerin Rabbine
fatih abi Rabbim dualarını kabul etsin yüzünü güldürsün inşaallah amin amin amin
senin mutlu olman benide mutlu eder:):):):)19 yıl önce gönderildi # -
Mfd kardeşim senin yaptıklarını bende yapıyorum uzun zamandır . Aynen o söylediklerini secdede ağlamalar geceleri ezana kadar dualar . Allahım benimkinide kabul eder inşaallah. Hayırlıysa etsin inşallah .
Nuray kardeşim Allah razı olsun sendende. Ya bizler böle hep beraber Mevlama sığındığımız vakit bizi Mevlam elbet bağışlayacaktır . Senin mutluluğunda benim mutluluğumdur . Senin yokluğunda üzüntümdür kardeşim .
RABBİM SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN. TEZ ZAMANDA KARDEŞİM.DUALARIM SENİNLE .HEPİNİZLE..!
ALLAHIM fatih kardeşimizi yakında çooookkk mutlu görelim ALLAHIM fatih kardeşimize çokk büyük ferahlık kapıları açıver bu kardeşciğimizinde yüzünü güldür ve mutlu olmasını sağla ey büyük rabbim.amin amin amin.
amin amin amin
AMİN LAİLAHE İLLAALLAH . HAYIRLISIYSA OLSUN ALLAHIM. HAYIRLISIYSA OLSUN ALLAHIM . HAYIRLISIYSA OLSUN ALLAHIM .
AMİN AMİN AMİN..
Mukadder kardeşim . Allah senden razı olsun . Allah ne muradın varsa versin .
Fatih kardesim, insaallah Yarabbim dualarini kabul eder ve en kisa zamanda sevdigine kavusursun hayirlisiyla... Insaallah en kisa zamanda senin mutluluk haberlerini alabiliriz burdan... Ben de sana dua edecegim bu gece... Benim de durumum seninki ile ayni su anda... Her gece dua, her secdede gozyasi, insallah bir gun duami kabul eder Yarabbi'm...
Insallah hakkimizda hayirlisini verir tez zamanda Allah'im...Amin amin amin
allahım fatih kardeşimzin dualarını sen kabul eyle. bilirizki kullarının başkaları için ettiği duları kabul edersin. allah gönlüne göre versin kardeşim
Amin amin, dualarınızı okurken ağladım, ne kadar5 içten herkes, nasıl da başkalarınını tanımadığımız birisi için mücadele veriyoruz, ona en güzel şekilde dualarımızıla yardım etmeye çalışıyoruz, Allah bozmasın. Fatih kardeşim inşallah sende bende sevdiğimizle tez zamanda hayırlı bir yuva kurarız.Tüm sevip de kavuşamayanlar içn, tüm hayırlı bir yuva kurmak isteyenlere bu duam...
ALLAHIM FATİH KARDEŞİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ET. EĞER HAYIRLIYSA EN KISA ZAMANDA EVLENDİRELİM İNŞAALLAH:).
HEPİMİZİN DUALARINDASIN. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ.AMİN AMİN AMİN.19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.