"Ey Rabbim! Her şeye mutlak gâlib ve mutlak büyük ancak sensin, ben de senin zayıf ve düşkün bir kulunum. Her türlü kudret kuvvet ancak seninledir. Ey Rabbim! Fir'avn'i Musa'ya musahhar kıldığın gibi gönlümdeki insanı da bana musahhar kıl ve Davud'un elinde demiri yumuşattığın gibi onun da kalbini yumuşat. O senin iznin olmadan bir şey demez, onun nâsiyesi de, kalbi de senin kabza-i kudretindedir. Senin senan yücedir ey merhamet edicilerin merhamet edicisi!AMİN AMİN AMİN.ALLAHIM SANA YALVARIYORUM.ŞUAN BU SİTEDE OLAN SANA ELLERİNİ AÇAN TÜM İNANAN KARDEŞLERİMİN DUALARINI BAKUL ET ALLAHIM.BİZLERİ SIKINLILARLA GÖZÜ YAŞLI BIRAKMA RABBİM.ISRARLA ISTIYORUM ÇÜNKÜ SENİN GÜCÜNE KUTRETİNE İNANIYORUM VE SEN İSTEDİKTEN SONRA HİCBİR ŞEYİN OLMAMA İHTİMALİ OLAMAZ.
ALLAHIM (elifcik)
(16 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin
18 yıl önce gönderildi # -
SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞIMA BİR SORUM OLACAK.BEN DUALAR VE AMİNLER BÖLÜMÜNDE BAŞLIK ATIYORUM FAKAT YA HEYBEYE GİDİYOR VEYADA DAHA SONRA ORAYA GELİYOR. ACANA BEN YANLIŞ BİR ŞEYMİ YAPIYORUM.BİRGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
AMİN.AMİN.AMİN.ALLAH RAZI OLSUN.
DEĞERLİ DOSTUM SANIRIM TASNİF EDERKEN BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ.MESAJINIZ HEYBE KISMINA AKTARILMIŞ.
OYSA SİZİN YAZDIĞINIZ YER DOĞRU OLAN YER.BEN TEKRAR ESKİ BÖLÜMÜNE TAŞIDIM.
SÖZ KONUSU DURUM DÜZELTİLDİ.
ANLAYIŞINIZ VE SABRINIZ İÇİN SİZE 1.AYETEL KÜRSİ HEDİYE EDİYORUM LÜTFEN KABUL EDİN.NOT:KEŞKE TÜM SİTE DOSTLARIMIZ SİZİN GİBİ BİRAZ TAKİPÇİ VE ÖZENLİ OLSALAR DA,BİZLERDE TASNİF KONUSUNDA BİRAZ DAHA RAHATLASAK.
SANIRIM EN ÇOK TAKİP EDİLEN DUA VE AMİNLER BÖLÜMÜ BAYAĞI REVAÇTA.!!!
amin allah razı olsun rabbim sen,inde sıkıntılarını gidersin amin
AMİN AMİN AMİN
amin amin amin allah sıkıntılarını feraha çıkarsın
Amin Amin amin...
AMİN ... AMİN... AMİN...
AMİN ALLAHIM TÜM SIKINTILARINDAN KURTARSIN BÜTÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH
BENİM İSTEGİM HEPİMİZ İCİN.
AMİN AMİN AMİN .
amin amin rabbim dualarını kabul etsin gönlünün muradı senin için hayırlıysa tez zamanda nasibetsin inşaallah amin
Amin Amin Amin.Allah kabul etsin kardeşim.Allah razı olsun
Allah razı olsun elif kardeşim 1 fatiha hediyem Allah dualarını kabul etsin
tüm dua dostları kardeşlerimden ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM HERKESİN DUASINI KABUL ETSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.