DEĞERLİ DUA DOSTUM ELİM ERİP SİTEYE GİREBİLDİĞİMCE DİĞER DUA DOSTLARIMINKİYLE BERABER SİZİNDE MESAJLARINIZI TAKİP EDİYORUM BAYA FAYDALI DUALAR AKTARIYOSUNUZ SİZDEN RİCAM BİLGİ DAĞARCIĞINIZDA EĞER VARSA EŞİMİN SEVGİSİNİ TEKRAR KAZANABİLMEM İÇİN YANİ ARAMIZDAKİ SOĞUKLUĞUN GEÇMESİ İÇİN DUA ÖNERİRMİSİNİZ ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN 3 İHLAS 1 FATİHA HEDİYE EDİYORUM KABUL EDİN LÜTFEN.
FUNDA FUNDA KARDEŞİME..........!
(5 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ablacım sitede muhabbet duaları var arama yaparsan bununla ilgili dualarımız var rabbim yardımcın olsun yuvanız her daim sevgi bereket muhabbetle devam etsin
18 yıl önce gönderildi # -
NİSA SURESİNİ ERKEK VEYA KADIN HER KİM OKURSA HAK TEALA KARI KOCANIN ARALARINI ISLAH EDER, DİRLİK DÜZENLİK İHSAN VE İNAYET EDER.İNŞALLAH...
TUBİK ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SİTEDE MUHABBET DUALARI VAR
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN...7 AYETEL KÜRSİ OKUDUM YOLDAŞIN OLSUN.. RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN.HER ZAMAN DUALARIMDASIN...18 yıl önce gönderildi # -
ablam bilmiyorum ama senin için 3 adet fatiha okucam rabbim yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
canım merhaba.. siteye muhabbet için çok dua yazdım.. aklıma gelen birkaç taneyi yazatım.
EŞLERİN BİRBİRİNİ SEVMELERİ İÇİN..
imraetü nuhin veğmera ete lutin ke nete tehne kebedyeni min kibedines salimin... bu duayı 70 defa 3 akşam boyunca okuyup yatan kimseyi eşi çok sever muhabbetleri artar...
hafta 3 defa bir bardak suya 786 besmele oku ve iç.. eşinin sevgisini kazanmayı dileyerek.. çok faydalı..
51 kere kevser süresi oku özellikle 1 elmanın üzerine ve eşine yedir.. abdestli ve niyet ederek niyetini 3 kere tekrarla..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.