yasin kardeş ben artık siteye girmicem çünkü beni çok üzen bişi oldu acaba benmi dedim alınganlık yaptım dedim kendime ama gerçektende öleymiş.kalbim çok kırık bütün gece uyuyamadım ve artık siteye girmemeye karar verdim görüpte üzülmektense görmeden bilmeden huzurlu olurum tabi nekadar başarabilirsem..bu gerçektende ALLAH HUZURUNDA son msjımdır..
ben artık siteye girmicem yasin kardeş
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
çok üzüldüm kardeşim ben mi sebep oldum dünkü atışmadan sonramı bu kararı aldın?
19 yıl önce gönderildi # -
Süheyla kardeşim sebep siz değilsiniz.
Burcuyla görüştüm başka nedenleri var.
sebebi ben miyim yasin kardeşim.
Neler oluyor, burcu neden girmicen artık, neye küstün, burası dua kardeşliği, kişisel sorunları bu kadar dert etme, burda 1 kişi yokki onlarca dua dostun var
BURCU KIZIM
BİZ VARIZ
SENİ İZLİYORUZ VE SEVİYORUZ
SENİN İÇİN DUALAR EDİYORUZ
BİZİ BIRAKMA19 yıl önce gönderildi # -
burcu siteden ayrılmanı istemezdim keşke ayrılmasaydın daha birbirimizden öğreneceğimiz çok şey vardı umarım dönersin allaha emanet ol
yasin kardeşim size bir soru yöneltmiştim,yanıtlamadınız.
Sevgili burcu bak yine öfkene yenildin,yine kötü ve karamsarlık seni malup etti.Hani mücadele edecektin,pes etmeyecektin.Hiç yakışmadı sana.Ben hep söylüyorum ve söylemeyede devam edeceğim.Sen çoook akıllı bır kızsın ama öfken ve karamsarlığın bunun hep önüne geçiyor buna izin verme...Biraz insanları sevmeyi dene biraz insanlara güvenmeyi dene ama sen hemen parlıyor ve etrafına ateş saçıyorsun.Artık bu ikilemden kurtul,o yazdığın Mevlananın deyişlerini birde sen oku ne dersin...Allaha emanet ol ve buda kaaallll...
Şengül ablacığım kendisi bu konudan bahsetmemi istemediği için bilgi veremeyeceğim.Kusura bakmayın sizle e-postayla iletişime geçeceğim.
Kardeşim seni seven dostlarını üzme .
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.