RABBİM SENDEN RAZI OLSUN ESTEL KARDEŞİM BANADA KEFİL OLDUĞUM KİŞİNİN VİJDANA GELMESİ İÇİN DUA EDERMİSİN GELMEZSEDE RABBİM BANA BU BORCU ÖDEMEK NASİP ETSİN BENİM İÇİNDE Bİ AMİN DE ALLAH RAZI OLSUN 1 EYETEL KÜRSİ OKUDUM SENİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KABUL ETSİN
BU GECE YAR İLE SOHBETİM VAR,İSTEYEN DOSTLARIM MAZURATLARINI BİLDİREBİLİRLER.
(38 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben de senin için 1 ayetel kürsi okudum. benim için de Rabbimin rızasını kazanmam için dua eder misin? Allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
benimde öğreten olabilmen ve kalbimden geçirdiğim bir duam var onun kabulü için dua eder misin Allah razı olsun tüm duaların kabul olsun 1 fatiha hediyem
kardeşlerim hepinizin tek tek adınızı ve isteklerinizi aldım.kendim şu anda çok kötü bir durumdayım ama inanın bunu kalpten söylüyorum ki:benim vesilemle sizin dualarınızın kabul olmasını bu hastalıktan kurtulmaktan daha çok istiyorum.inşallah rızkı,affı,kudreti çoook büyük olan rabbimiz dualarımızı kabul eder..AMİN AMİN AMİN
fatmastkn kardeşim ben gec kaldım galıba.neyse her şeyde vardır bır hayır.Inşallah sende ne ıse sıkıntın bır an evvel atarsın.guzellıkler mutluluklar senı bulsun.Rabbım dualarını kabul etsın.amın
yok elifcim geç kalmadın.duaya başlamadan bi daha bakiim demiştim.sana da dua edeim inşallah kabul olur canım
allah razı olsun.benim içinde dua edermisin.duana çok ihtiyacım var.
sevdiğim insana kavuşmam için..eğer hakkımda hayırlı değilse hakkımda hayırlı olacak insanla evlilik yapabilmem için.kendimi o kadar muallakta hissediyorum ki.
rabbim benim hayatımıa inşallah düzene sokar.yada düzene girebilmesi için kuvvet verir.18 yıl önce gönderildi # -
BENİ ÇOK MUTLU ETTİN.RABBİMDE SENİ ETSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.