İnanın bu siteyi ağlıyarak seyrettim .Belki dedim banada umut olur.Benim yeğenimede yiğenim bir kız çocuğu ve henüz 8 yaşında keşke büyümese hep böyle kalsa ama malesef büyüyor.Ve biz hiçbirşey yapamıyoruz .Neden yapaılmıyor neden bir ilerleme yok gözlerimin önünde ve sadece bakıyorum ....yiğenim özürlü doğduğunda felç bir vucutla doğdu zekası yerinde her ne kadar 1 yıl 2 yıl geride olsa biz bına hamd ediyoruz .Çok da güzel dünya tatlısı bir kız çocuğu sakat bir pamuk prenses....Lütfen dualarınıza ihtiyacımız var rabbim isterse neler olmazki neler ama dualarımızla birazda sizler destek çıkın ve dua edin lütfen çok tatlı daha göreceği çok güzel yıllaar var biz ona hiç ayakkabı almadık alamadık çünkü giyemiyor ellerine terlik alıyoruz emeklerken elleri acımasın diye .Lütfen dua edin onunda ayağına giyebileceği üstüne basabileceği ayakkabıları olsun ayağa kalksın LÜTFEN
LÜTFEN
(25 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞALLAH
100 FATİHA ŞİFALAR OLSUN, SAĞLIKTA RAHMET GETİRSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas okudum . RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN . ŞİFA KAPILARI AÇSIN İNŞAALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim küçük kardeşimizin şifa ver Allahım. Oda diğer akrenleri gibi yürür koşar oynar inşallah. Sen olmazları olur edersin, sen dilersen olmazlar olur, sen dilemizsen yaprak kıpırdamaz. YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH yarabbim sen şifa ver kardeşimizin yüzünü güldür. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SEN MERHAMETLİLERİN MERHAMETLİSİ BU PAMUK PRENSESİMİZE ŞİFA VER,SEN ŞAFİSİN YARABBİ,YA ŞAFİ,ALLAHIM NE OLUR,SEN YAVRUMUZA GÜN YÜZÜ GÖSTER,SEN ONA ŞIFA VERKİ,SANA KULLUK YAPABİLSİN,ALLAHIM SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
ŞIFA DUASI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yardımcınız olsun
neden maalesef büyüyor dediğinizi anlamadım
siz onu nasıl görürseniz o öyle büyür onu kimseyle kıyaslamadan özel bir çocuk olarak değerlendirin mutlaka yetenekleri olacaktır bu yeteneklerini geliştirmeyi deneyin
iyi şeyler olacağına inanın Allah size mucize kapılarını açacaktırLUTFEN BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA UMUTSUZLUKLARI UNUTUN!
Allaha emanet olun
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
10 fatiha..allah şifa versin tez zamanda
neden büyümesini istemiyoruz aslında tabiki büyümeli en güzel günleri yaşamalı acıyı tatlıyı kavramalı ama ağırlaşıyor ve yerinden kaldırılamayacak hale geliyor bu da bizden çok onu üzüyor isteklerini belirtirken acaba biz yorulacakmıyız diye söyleyemiyor bile halbuki birgenç kız olucak hemde dünya güzeli bi genç kız onun bu h alinden çok ohalini görmek istemezmiyiz sizce nasıl isteriz tahmin bile edemezsiniz .RABBİM hepinizden razı oılsun dualarınız için çok sağolun inşallah herşey çok güzel olacak RABBİMİN izniyle
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ.
ALLAH HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM BİZİ AFFET.100 FATİHA ŞİFA NİYETİNE.
allah şifa versin rabbim mucizelerini göstersin şifa duası okudum allah kabul etsin
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİMM RABBİM ACİLŞİFALAR VERSİNN"
kardeşim Allah size güç kuvvet versin sabrınızı direncinizi arttırsın şifası neredeyse prensesin buldursun.
sakıncası yoksa sizin ve prensesin adını yazarsanız melekler listemize ekleyelim inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN... 3 AYETEL KÜRSİ OKUDUM ŞİFA NİYETİNE...ALLAH KABUL ETSİN...
rabbim meleğimize acil şifalar versin mucize tez zamanda kapınızı çalar inşallah babaannemden 1000 ihlas
mevlam şifasını versin.sizinde yar ve yardımcınız olsun.100 şafi,ALLAH kabul etsin
Allah ona şifa versin,inanın okuduğumda gözlerim dolu dolu oldu. işyerinde olmasam ağlardım heralde :( biz bazı şeyler görmeden farkında olamıyoruz, halimizden dolayı çok az şükrediyoruz biz anlaşılan. Allahım sana binlerce şükür. o küçük yavrucağa sağlık ver yarabbim, ailesine sabır ver yarabbi.allah yar ve yardımcınız olsun. benden kabul buyurursanız 7 ayetel kürsi, rabbim kabul etsin. amin
acil şifalar dilerim allah yardımcınız olsun dualarımız küçük kardeşime salâh getirir inşallah
cok üzüldüm gercekten.ben 1 yasin,annemde 1 yasin okıycak.rabbim hayırlı kapılar acsın tez zamanda inşallah.adını ögrenebilirmiyim,yasini ona hediye edelim die
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin, inşallah acil şifalar versin. benden de 1 ayetel kürsi 1 fatiha 3 ihlas
allah yardım etsin amin
10 fatiha
21 besmele
3 yunus duası okudum güzel prensesimize Allah tez vakitlerde hayır kapıları şifa kapıları açsın sizlerede bol kuvvet sabır versin yardımcınız olsun amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ RABBİM ŞİFA VER 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN
allahumme salli ala sayyidina muhammet tubbi kulubi deveihe vel afıyeti ebdeni şifeye vel nurul absari zeiihe ala alihi ve sahbihi ve sellim aksam namazından sonra 7 defa okunur şifa için..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.