Mevlam hepinizden razı olsun. Benim değil ama inşaALLAh sizlerin temiz bir kalp ile ettiğiniz dualar hürmetine yardım ederde beni bu kaostan kurtarır. Rabbim benim için üzülüpte bana yardım amacıyla bir yürek olan herkeze merhametinin rahmet pınarlarını sonsuz olarak açsın inşaALLAH... Birde duası nasıl hazırlanır bana onuda söyler misiniz???
Teşekkür ederim..
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Dikkat ettimde ne çok derdi olan var.. Herkeste bir yara... Melhemi onda arayan belki yarasını sarabiliyor.. Manevi bir boşluk mu bizi bunca karamsarlığa sürüyen.. Belki bu asır asrı saadette ki gibi kılıçla değilde kalple cihad.. şimdi savaş müşriklerle değilde kendi benliğimizle.. ya zafer varmıdır bizlere ? muzafferlik mertebesi hangi suretledir... Mevlam tüm derdi olanlara rahmet kapılarını açsın.. Artık mutlu insan görmek istiyorum... Birde dün sormuştum 1000 ayet-el kürs'ün duasını sen yaz demiş "Kadir baba" Nasıl olacak o içimden gelen bir duamı yazmalıyım ? beni bilgilendirir misiniz ???
18 yıl önce gönderildi # -
bilmiyorum ama sanırım senin içinden ne geliosa onu yaz demek istemiş. evet haklısın insanların derdi çok ve maneviyata sığınan insan sayısı az. çoğu dışardan medet umuyo, buluyo bulamıo...Hak tan istemek en hayırlısı. benim de derdim var ama inşallah perşembe günü sizlerin ve benim ettiğim duaların karşılığı olarak hayırlısıyla o derdim biticek ama eminim o bitince başkası başlayacak. önem sırası.... dertsiz insan olmuyo ki, sadece bananeci insan oluyo
18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ KÜÇÜĞÜM,ELİNDE 1.000.AYETEL KÜRSİ VAR.BUNU ALLAHA SUNACAĞIN BİR AMEL OLARAK GÖR.
YENİ BİR BAŞLIK ALTINDA ZÜLEYHANIN DUASI DİYE YAP DUANI,ARAYA SİTE DOSTLARINI DA EKLE,İSTE ALLAH TAN NE İSTERSEN,ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN.HEPSİ BU.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.