Allahımın selameti üzerinize olsun....
benden hepinize selam olsun dostlarım.
bugün öğlen ezanlarında yüce yaradanımıza büyük Rabbimize hepiniz için yardım diledim
herbirinize medet diledim bütün dostlarımın yaralarına melhem ol EY RABBİM diye yalvardım.
hepimiz selamete çıkacağız dostlarım hadi biraz daha gayret edelim Allahımıza herzaman olduğundan biraz daha fazla seslenelim daha fazla dualar edelim.
bizlere birbirimize dua etmeyi nasib ettiği içindeRabbimize şükür edelim canım dostlarım.
hepiniz için YASİN-İ ŞERİF- AMME-AMENARASULÜ- ESMAÜL HÜSNA okudum.Rabbim kabul etsin inşallah.
öğlen ezanlarında.......
(14 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablacım allah kabul etsin dualarına nail olabilmek ümidiyle bnlerce kez amin allahım amin amin amin amin................
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.BİR DOSTUN OKUDUĞU KELAMLARDA RABBİM BİZLERİ MUTLU EDİYOR.SİZLERİDE MUTLU ETSİN İNŞALLAH.SİZLERİ KORKULARINIZDAN VE ENDİŞELERİNİZDEN EMİN EYLESİN.
PAMUK BABAANNEMİN O MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM...DAYKONUN MUHABBETİ VE SELAMI VARMIŞ DERMİSİN ONA...11.AYETEL KÜRSİ HEDİYE EDİYORUM SİZE ZIRHINIZ OLSUN.AMİN.
amin amin amin allah razı olsun rabbim seninde sıkıntılarını gidersin tez zamanda seelamete çıkarsın inşaallah amin
amin amin Allah kabul etsin..
AMİN AMİN AMİN RABBİM KABUL ETSİN.
Allah razı olsun benden de size 1 fatiha Allah sıkıntılarınızı gidersin muradınızı versin
AMIN AMIN AMIN.RABBİM RAZI OLSUN SIZDEN NE ARZUNUZ VARSA KABULETSIN.GUZEL INSAN
Allah razı olsun kardeşim sizin için de huzur vesilesi kılsın dualarınızı ve okuduğunuz ayetleri
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ TEZ VAKİT SELAMETE ÇIKARIZ
ALLAH'ım!
Bana bir insanın elinden tutmadan önce, kalbinden tutmanın sırlarını öğret,ALLAH'ım!
Okuma, öğrenme, öğrendiklerimizi uygulama aşkımızı ,salgın ve saygın bir hastalığa dönüştür,ALLAH'ım!
Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan, acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle,ALLAH'ım!
Beni, beni benim önüme engel olmaktan,
Beni, benim hayatımın kemirgeni olmaktan,
Beni, bana yalan söylemekten muhafaza eyle,18 yıl önce gönderildi # -
amin amin
allah razı olsun kardeşim
allah senide en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.