ikiz meleklerim fatma ceren .ayşe berre. için sizlerden dua bekliyorum annesi ile babası nın ikinci mahkemeleri yarın melklerim için en hayırlısı neyse yüce mevlamdan onu istiyorum rabbim ne dilerse o olsun çok yoruldum beklemekten ağlamaktan şimdiden hepinizden allah razı olsun amin ikizlerimi melekler sayfasında görebilirsiniz
meleklerim için dualarınızı bekliyorum
(15 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah meleklerin yüzü hürmetine sıkıntılarınızdan kurtasın ferahlara çıkarsın birer fatiha okuyorum onlara Allah bahtlarını güzel etsin ömürlerini mutlulukla geçirmelerini nasip etsin
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim selametleri olsun inşallah.onların haklarında en hayırlısını nasip etsin.o bebeciklerin sevinç hikmeti,hikmetinden sual olmayan rabbim olsun inşallah.
onlara 7 ayetel kürsü okuyorum. Allah kabul etsin, meleklerimizin allah her daim yanlarında olsun. amin
YERİ GÖĞÜ YARATAN RABBİM MELEKLRİMİZİN KANATLARINI KIARACAKLARA FIRSAT VERMESİN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCISI OLSUN . AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM ABLACIM.
Allah hayırlar güzellikler nasib etsin gözyaşlarınız hatırına selamete çıkarsın
Ya Samed Ya Kadir Ya Allah Ya Allah...18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun bitti meleklerim babaannesinin kızları oldu allahım yardım etsin en güzel şekilde yetiştirmeyi nasibetsin inşaallah her türlü kötülükten cümlesini korusun amin 1 meleklere 1 de sizlere yasin hediyem rabbim kabul etsin amin
ABLA ANLAMADIM SEN EŞİNLE BOŞANDIN ÇOCUKLAR BABALARINAMI VERİLDİ
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
yok canım onlar benim torunlarım ben babanneyim bizde kaldılar biz büyütücez inşaallah rabbimin yardımıyla
FATMA ABLACIĞIM RABBİM TORUNLARINIZA, ANNESİNE, BABASINA VE SİZE SABIRLAR VERSİN. HAKKINIZDA HAYIRLISI BUDUR İNŞALLAH...7 AYETEL KÜRSİ OKUDUM LÜTFEN KABUL EDİN.. ALLAHA EMANET OLUN
ONLAR İÇİN HAYIRLI OLAN SONUCU NASİP ETSİN ALLAH..AMİN
Allahım hakkınızda hayırlısını versin.
ANLADIM ABLACIM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN MELEKLERİMİZ İÇİN EN GÜZELİNİ O BİLİR ŞÜPHESİZKİ HAYIRLISI BUYDU BELKİDE MELEKLERE FELAK NAS İHLAS KEVSER AYETEL KÜRSİ HEDİYEMDİR RABBİM KABUL BUYURSUN ONLARI KORUYUP GÖZETSİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.