BU İNSANDA VİCDAN VE MERHAMET KALMAMIŞ.BİR YUVAYI NASIL YIKABİLİRSİNKİ HİÇMİ ALLAH KORKUSU YOK SENDE .BU İNSANIN YUVAMDAN UZAKLAŞMASI İÇİN.RABBİM BANA YARDIM ET NE OLUR YALVARIYORUM .GİDECEK BİR KAPIM YOK.YAVRUMA MERHAMET.
BU KADAR DA OLMAZ
(29 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIM OKUYABİLDİĞİM KADAR AYETEL KÜRSİ VE BESMELE OKUYCAM
RABBİN YUVANI HUZURLU ETSİN KÖTÜ İNSANLARI UZAK TUTSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABLACIM
18 yıl önce gönderildi # -
REYHAN CANIM BENİM.SABIR SABIR SABIR SABIR DİLİYORUM.BAK KENDİNİ ÜZME OLUMSUZDA DÜŞÜNME.ZAMAN VE DUALARIMIZ HER ŞEYİN İLACI.HER ŞEY DÜZELECEK.YUVANDA YIKILMAYACAK.BU SADECE OLUMSUZ BİR SÜREC ALLAHTAN ÜMİDİNİ YİTİRME.YAVRUN İÇİN RABBİM YUVANI DAĞITMASIN.AMA EŞİNDE SANA GERİ DÖNDÜĞÜNDE HAYATTAN DERSİNİ ALMIŞ VAZİYETTE ÖNCE ALLAH AŞKIYLA SONRA SENİN VE EVLADININ AŞKIYLA SANA GERİ DÖNSÜN VE BİR DAHA BÖTLE BİR OLAY YAŞATMASIN ALLAHIM.
:( mevlam yardımcınız olsun.. sizin için dua edeceğim.. Siz de edin. çünkü hz.ALLAH mazlum olan birisi el açtığı zaman "ey kulum bekle geçte olsa senin duana mutlaka cevab vereceğim" dermiş. siz mazlumsunuz ve hayır için dua edin mevlam duanızı mutlaka kabul edecektir... Benim içinde dua edin, herkes içinde.. Dua ve mevla size yardımcı olacaktır elbet...
reyhann güçlü ol.. bak canım yazdığım dualar var onları oku hep.. allah yardımcın olsun eminim en kısa zamanda hatasını anlayacak eşin.. sabırla bekle canım
BEN GERÇEKTEN YAVRUM İÇİN KATLANIYORUM.SABREDİYORUM.RABBİM MÜFAKATINI VERİR İNŞ
ALLAH HİÇBİ AİLEYE BÖLE Bİ DURUM YAŞATMASIN. BENİM BABAMDA BAŞKA Bİ KADIN DOLAYISIYLA BİZİ BIRAKTI, SONRA PİŞMAN OLUYOLAR AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUYO. SİZ CANINIZI SIKMAYIN, İÇİNİZ FERAH OLSUN. ER YADA GEÇ SİZE DÖNECEKTİR. SADECE SABIR ETMEK GEREKİO AMA BU SABIR SÜRESİNCEDE KENDİNİZİ HIRPALAMAYIN. BEN SİİZİN YUVANIZ VE DİĞER YUVALARIN YIKILMAMASI İÇİN 15 AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. AMİN
inşallah canım tüm dualarımda olucaksın
VERECEK HİC ÜMİDİNİ YİTİRME.VERECEK HEMDE ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL OLACAK.KENDİNİ ÜZMENİ İSTEMİYORUM.AĞLAMA
rabbim elbetteki senin ve o yavrunun yüreğini ferahlatacaktır..güzel günler yaşatacak
gözyaşı dökme ablam dimdik durki rabbime daha çok dua et eminim sitedeki dostlarımız dualarıyla seni yalnız bırakmaycaklarrrabbim mukafatını verir inşallah tez zamanda
allah yardımcın olsun allah inşyvan yıkılmaz allah o kadını ıslah etsin eşini hayırlısıtyla sana döndürsün amin
ablacım fundanın yazdığı sevgi kazanma duasınıda adına okudum rabbim kabl etsin
REYHAN KARDEŞİM NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM. RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN. ALLAH'TAN HAYIRLISINI DİLE... SIKINTILARIN AZALMASI İÇİN 7 AYETEL KÜRSİ OKUDUM.. RABBİM SİZLERİ AYIRMASIN.
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Allahım eşininde icine merhamet ve sizlere karşı sevgi verir inşallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SANA YARDIM ETSİN
ALLAH SENİ SEVSİN VE SENDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah yuvanı sana bağışlasın. evladın için biraz daha sabret. allah yardımcın olsun Amin
rabbim hayırlısını nasib etsin,rabbim merhamet versin,rabbim iman kuran nasib etsin,islah etsin
amin amin amin
allahım Reyhan ablama sabır dayanma gücü ver. Yuvasını bağışla ona
AMİN AMİN AMİN AMİN
101 besmelee hediyem
hakkında hayırlısııolsun kardeşimm inşallah herşeyyoluna girerr10 ihlas 10 fatihayıkabul eyle sıkıntılarına karşıı rabbim kabul eder inşallah
3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ABLAM
senin için 100 tefriciye okuyorum yuva yıkanın asla yuvası olmaz üzülme
Allah yardımcınız olsun hayırlısı olsun. Allah sizi ve çocuğunuzu feraha çıkarsın Sizi güzel ve değerli insanlarla karşılaştırsın 11 Salavat 11 Yunus AS. duası 3 felak Allah kabul etsin
RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN
hakkında hayırlısı olsun kardeşimmm mevlam sıkıntılarını gidersin rabbim insana taşıyamayacağı yük yüklemezz sabrını arttırsınn ne eylerse mevlam eyler eylersede güzel eylerrr
Allah yardımcın olsun inşallah aklı başına gelir eşinin inşallah evine döner o kadını bırakır.
aminnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.