Dostlar,
Bu gün Cihan'la 13 yılımızı tamamlıyoruz.
Düşe kalka, ine çıka ama umarım Allah katında hep ileriye gitmeye çalıştığımız bir 13 yıl geçirdik aynı çatı altında.
Yıldönümleri, insanın kendisini muhasebeye çektiği zamanlardır. Neredeyim ve nereye gitmek istiyorum diye sormamız gerekir o günlerde.
Ben bu gün, kendime bu soruyu sorduğumda, bulunduğum yerden mutmain olduğumu görebiliyorum. Biz her ne kadar aynı evde iki cumhuriyet gibi olsak da :) inşaallah kazanmayı ümid ettiğimiz ebedi yaşamda, çok özel bir eşim olduğunu gördüğümü, üstelik ebedi yaşam dünya sıkıntılarını barındırmadığından, o sonu gelmez hayatı Cihan'la sıkıntılardan uzak paylaşacak olmaktan sonsuz mutluluk duyduğumu söylemeliyim. Allah'ım bizi cennet yurduna kabul et, cehennemin elem ve ayrılık acısından koru.
Elbette biz de hiç kolay şeyler yaşamıyoruz. Ama, dünya hayatının fıtratı kolaylık üzerine kurulu değil ve "kolay" insanı geliştirmez, kulluğuna katkıda bulunmaz. Ben mücadelemi sevmeyi öğreniyorum.
Bu Cuma gününde, 13 yılımızı doldurduğumuz bu günde, sitemizdeki evli kardeşlerimize huzur ve mutmainlik, bekarlarımıza hayırlı eş, evliliği sarsıntı geçirenlere Allah'tan gani gani kolaylık, sabır, güç ve sonunda sevinç diliyorum. Allah'ım eşinden ayrı düşenlere her şeyi kuşatan rahmetinle merhamet et.
Son söz : Cihan, anladın sen onu.