betül ablanın duygularına tercüman olmak suçsa suçluyum:p
Cihan için
(45 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben ne bakıcam ilk kutlayan benim
http://mucize.net/dualar/topic/3482?replies=32 bak
cihan abi baksın muhtemelen son gören olucak benim isyanım buna:P:)))))
ya betül abla görüon demi senin hakkını arıom die çekemiolar bana laf sölüolar ama çatır çatır savunuyorum hem seni hem kendimi ablacım...
sen rahat ol gözün arkanda kalmasın ben burdayım evelallah:))
18 yıl önce gönderildi # -
Cihan abinin işte olduğu belirtildi lütfen ara bulucu olalım.
Benim çıkmam lazım biraz daha kalırsam işe geç kalmam söz konusu olabilir Allah'a emanet olunuz.
bi demet çiçekte mi yollayamadı yani..hıh:p
murat bak oku bunları sende böle unutursan bilemiom artıkın:p
betül abla görüosun çok ii savunuyorum seni:))):)):)))
betül ablacım onu böle savunmuyorum die kıskanıyo yasin:) bilio seni çok sevdiğimi çekemio işte:))
sende şaka yaptığımı biliosun dimi ablacım:))
BETÜL ABLA ALLAH CİHAN ABİYLE HAYIRLI SAĞLIKLI HUZURLU NİCE 13 YILLAR NASİP ETSİN BİZLEREDE SİZİN GİBİ HAYIRLI YUVA KURMAYI NASİP ETSİN AMİN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN 1 FATİHA HEDİYEMDİR KABUL EDİN..... AMİN
nurcan bile gördü cihan abi görmedi..:((aaahhh ahh!:(((
GÖRÜR AKŞAM BURCU ALLAHN İZNİYLE GÖRÜR BAK NASIL DUA EDER GÖR SEN
valla bilemiom artık etsede bi önemi kalmadı..:(( betül ablamda bişi yazmıo demekki küstü:P
e hakettin cihan abi:p:))) hehe allahım çok suluyum bugün :))) heryere akıp bulaşıom:D18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşlerimizi bu dünyada mutlu ettiğin gibi, Ahirettede mutluluklarını ve beraberliklerini devam ettir.
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.18 yıl önce gönderildi # -
dostlarım
ne diyeceğimi bilemiyorum,, az önce gelebildim eve gündüz de internet imkanım yok maalesef..
olay olmuş ben görememişim:):)
Allah hepinizden razı olsun
bize ettiğiniz duaların kat be katını sizler için takdir buyursun
evlerinizden, kalplerinizden huzur, bereket,afiyet,rahmet eksik olmasın
bekar kardeşlerimin hepsine hayırlı yuvalar nasib olsun
ve Rabbimden en büyük dileklerimden birisi
çok çok uzun yıllar boyunca birbirimize dua edebilmeyi bize nasib etsin
ve hiç birimizi duasız bırakmasın
sizleri çok seviyorum
büyük ailem,,dua dostlarım,,Allah'a emanet olunuz...
ben hepinize 40 salavat hediye ediyorum
Rabbim kabul etsin ve ulaştırsın
şifa,,kabul,,selamet ve huzur vesilesi kılsın
hayırlı geceler
selam ile....18 yıl önce gönderildi # -
bişi demiom cihan abi ama ayıp oluyo:p
13 bitti 14 oldu hala yoksun:p neyse ki 00.00 dan önce yetiştin:))şaka bi yana sağol abicim;)
nice 13 yıllar dilerim allahtan ben daha yeniyim size abla ve abi diyebilir miyim?
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.