arkadaşlar dua dostlarım moralim çok bozuk canım hiç bişey yapmak istemiyo
MORALİM ÇOK BOZUK
(7 mesaj) (3 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
SANA BİR ÖNERİM VAR İLK ÖNCE BİR ABDEST AL.SONRA İHLASLA RABBİMİN HUZURUNA GEÇ NİYET ET BİLDİĞİN BİRKAÇ DUAYI OKU .İŞTE OZAMAN HUZURA ERECEKSİN.MORALİN DÜZELECEKTİR.(hem niye bozukki moralin paylaşmak istermisim )
17 yıl önce gönderildi # -
teşekkür ederim reyhan abla tavsiyelerine uyacağım abla erkek arkadaşımla sorunlarım var kendimi çok yalnız hissediyorum
RABBİM SIKINTINI GİDERİR İNŞ.
BİRAZ ÖNCE NAMAZDAN SONRA RABBİM KABUL EDER İNŞ. HEPİNİZ İÇİN DUA ETTİM.
YARABBİM YARABBİM YARABBİM, GİZEMİN VE TÜM DUA DOSTLARIM İLE TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN HER NE SIKINTISI VARSA GİDER ALLAHIM. BİZLERİ YOLUNDAN AYIRMA.AMİNAMİNAMİN.17 yıl önce gönderildi # -
amin dualarınız için allah razı olsun bende namaz kılmaya başlamak istiyorum ama yanlış yapmaktan korkuyorum benim içinde namazlarınızda dua edin
GİZEMCİM ERKEK ARKADAŞINLA OLAN SORUNU FAZLA KAYLE ALMA.SORUNUN NE DERECE SENİN MORALINİ BOZUYORKİ EĞER KONUMUNDA HAKLIYSAN BIRAK AKIŞINA.YARADAN VAR YAAAAAAAAAAA
HER ŞEYİ YOLUNA KOYAR.SABIRLI OL DERİM.İNŞAALLAH GÜZELLİKLER YAŞARDA MORALİNİZ DÜZELİR17 yıl önce gönderildi # -
sağol ablacım iyiki yaradanımız var o da olmasa ne olurdu bizim halimiz ne olursa olsun bizi terketmeyen herşeyimizi affeden o
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.