ÇOK KORKUYORUM DOSTLARLAR HEMDE ÇOK TEK İSTEDİĞİM AĞLAMAK ONU BİLE YAPAMIYORUM ...BEN NEDEN BUKADAR KORKAĞIM ONU BİLE BİLMİYORUM AZICIK BİLE CESARETİM YOK NEDEN ....BİLMİYORUM?O KADAR SIKINTILIYIM Kİ NE YAPICAĞIMI ŞAŞIRDIM ALLAH'IM NEOLUR SEN BANA YARDIM ET YA RABBİM NE OLUR ALLAHIM BİR YOL GÖSTER ALLAHIM NE OLUR RABBİM
:( (derya23)
(20 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DERYA GÖNÜLLÜM KADİR BABA SANA 11.AYETEL KÜRSİ YOLLADI.SENİN İÇİN DUA EDİYOR.ALLAH KORKTUKLARINDAN EMİN EYLESİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Deryacım Allah yardımcın olsun canım sana Yunuz duası okuyorum fatihalar ve ihlaslar okuyorum inşallah sıkıntına çare olur.
allah razı olsun kadir baba ve sedefim rabbim yardımcımız olsun hepimizin galiba artık patlama noktasına geldim dayanamıyorum söz verdim sabberediceğime ama benceremiyorum ...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DERYACIM ALLAH TEZ VAKİTT KORKULARINDAN KURTARSIN SENİ AMİN AMİN
Deryacım benim korkma güzel kızım benim.
LAİLAHE İLLALLAH de.
bende hemen sana ayetel kürs-i ler okuyorum.
Allah seni korur Allaha güven.
sakin bir köşeye çekil.
Allahım sana sığındım beni koru de.
tekbir getir.canım deryam benim.sana dua ediyorum deryam.18 yıl önce gönderildi # -
OY OY . KARDEŞİM BENİM . SAKIN KORKMA . SAKIN . LAİLAHE İLLALLAH LAİLAHE İLLALLAH DE ÇOK ÇOK. BENDE SENİN İÇİN OKUCAM CANIM KARDEŞİM . RABBİM SANA YOLU GÖSTERİYOR BELKİDE BİLEMEZSİN . AZ SABIR KARDEŞİM GÖRECEKSİN BAK . RABBİM ÇOK GÜZEL YOL GÖSTERECEK SANA . BENİM GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM . AZICIK ASABIN BOZULDU O KADAR . SEN ÜZME TATLI CANINI . ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SENİ. HEP DUALARIMDASIN . SIKMA SEN CANINI .
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Allahım.
deryacımın içindeki sıkıntıyı hüznü korkuyu,, ferahlıklara çevir sevinçlere çevir.
YA ERHAMERRAHİMİN.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
SENINLE ŞU AN AYNI DURUMDAYIM.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.
seni seviyorum...
alah razı olsun benim güzel dostlarım
tama şengül ablam dediğini yapıcammm
Allahım derya ve elif kardeşime yardım et onların sıkıntılarını feraha çevir. ikiniz için 11 kureyş suresi okuyorum Allah kabul etsin.
allah yardımcın olsun kardeşim
kabul buyurursan benden 3 Rabbenâa ÂatinaRabbenâa âatina fiddünyâa hasenetev ve fil âahirati hasenetev ve kınâa azâabennâar
YA VAHİDU YA KAHİRU YA KAHHARU YA CEBBARU YA KADİRU YA MUKTEDİRU YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH..
canım benim rabbim yardımcın olsun her daim yanında olsun korkularını alsın
Rabbim sana güç versin. HZ. Alinin cesaretinden versin. canım korkacak birşey yok. korkuların senden korksun. öyle yaparsan elbette korkarsın. kendini toparla güçlü ol. Allahtan başka birşeyden korkulmaz. kullardan gelen korkuya gülümse sadece... Rabbim yar ve yardımcın olsun. amin....
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİN AMİN AMİN
rabbim hakkında hayırlısını versin güzel ablamm senin için 10 ihlas okuyacam rabbim kabul eder inşallah sıkıntılarını giderir inşallahh
amin18 yıl önce gönderildi # -
ablaciim yaa yapma boylee :( allah sıkıntılarini gidericek sen sabret merve diyen sen degilmiydin? senin sikintılarini da gidericek inşallah rabbim..10 kevser okuyorum senin icin lutfen umutszluga dusme...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.