TUBA KARDEŞİMİZ VE SİTEMİZDEKİ DİĞER KARDEŞLERİMİZE GÖNÜL FERAHLIĞI İÇİN AMİN DERMİSİNİZ
KARDEŞİMİZİ RESMEN İSTEMEYE GELECEKLER,KARDEŞİMİZ ÇOK HEYECANLI,AİLELER ARASI GEÇİM KONUSUNDA (ANLAŞAMAMA)TEDİRĞİN RABBİMDEN ONLAR İÇİN HAYIRLISINI DİLEYELİM,
DOSLAR BUYRUN DUAYA
KENZUL ARŞ OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN,
GÖNLÜNÜZDEN NE OKURSANIZ
TUBİK KARDEŞİMİZ EVLENİYOR"AMİN DERMİSİNİZ"
(53 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
MAHZUN KARDEŞİM İNŞALLAH HER ŞEY TUBA KARDEŞİMİZİN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE GELİŞR VE YUVASINI KURAR TÜM ZORLUKLARI AŞMASI DİLEĞİYLE İNŞİRAH SURASE HEDİYE EDİYORUM
18 yıl önce gönderildi # -
abim yaaa sen hep beni böyle mutluluktan ağlatacakmısın:((( allah razı olsun abim canımsın yaa ...bir çok arkadaşımında bildiği gibi büyük sorunlar atlattım 2 yıl boyunca hep ayakta durmaya çalıştım önce rabbim sonra sizlerin duası sayesinde bana 2 yıldır beklediğim mucizeyi yaşattınız.. çünkü evlenmemiz rabibmden gelecek mucizeye bağlıydı hep yalvardım bir mucize diye sonra sizlerle tanıştım ..içimdeki sevinç kadar korkularım var..rabbimden tek dileğim bu kararı daim etsin düşmanlarımı sevindirmesin ailelerde inşallah anlaşırlar ve bir ömür güzel huzurlu bir yuvam olur..evet bugün çok heyacanlı ve tedirginim dualarınızı eksik etmeyin neolur dua dostlarım rabbim başımı yere getirmesin allah hepinizden razı olsun..tüm darda olanlar inşallah istedikleri mucize ile karşılaşırlar ....
allah yarımcısı olsun arkadaşımın allah gönlüne göre versimn allah bu hayırlı işni hayırlı kılıp daim etsin rabbim ayırmasın okuyabildiğim kadar ihlas okuyacağım amin
amin amin amin rabbim tamamına erdirsin inşallah
ömür boyu mesut bahtiyar olsun tubik kardeşimiz rabbim her daim yanlarında olsun
inşallah Allah nasip ederse bu gün kardeşime benim dualarım eyüp sultan hazretlerinin türbesinde olacak rabbim mutluluğunu bozmasın kardeşimizin.
70 fatiha canım benim yoldaşın olsun.rabbim gönlüne göre versin.
MAHSUN KARDEŞİMİZDEN VE TÜM DUA DOSTLARIMIZDANDA ALLAH RAZI OLSUN SIKINTILARINIZI GİDERSİN RABBİM
DUALARIM HEPİNİZ İÇİN OLACAK EYÜP EL ENSARİ HAZRETLERİNİ YANINDAN İNŞALLAH.
RABBİM DUALARINA İCABET EDİLEN KULLARINDAN EYLESİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
allah korkularından emin kılsın,hep selamet ve rahmet üzere olun.amin
çok güzelll.inşallah hiç sorun çıkmaz artık ve çok mutlu olur tuğbacım Allah yardım eder inşallah.herşey tatlılıkla olur zaten yeteri kadar cefasını çekti sıra sefada inşallah.
10 kevser okuyorum aileler arası huzur sağlansın diye.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hepinizden o düuaların ne kadar içten olduğunu biliyorum ellerim titriyor yazarken inşallah dualarınız sayesinde rabbim yardımcım olur yüzümü kara çıkarmaz..selam ve dua ilee
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
HİÇ SORUNSUZ ATLATICAN ALLAHIN İZNİYLE
CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH AMİN
BAK TUBİK BEN SANA NE DEMİŞTİM
SABIR SABIR SABIR
HATIRLADINMI
FATİH KARDEŞİMLE EVLENMEK SANA HAYAL GİBİ GELİRKEN
ŞİMDİ İSTEME İŞİNE KADAR GELDİ İŞ
ALLAH SONUNU HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH
HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN
VE BİR ÖMÜR AYNI SEVGİ SAYGI VE HUZURLA BİR YASTIKTA
YAŞLANDIRSIN RABBİM SİZİ İNŞALLAH AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
unuturmuyum hiç zeynebim rabbimin izniyle herşey güzel olacak çok az bi süre kaldı inşallah korkularımın gitmesi için sen büyüksün ALLAH'ım hep yanımda ol RABBİM kötü insanları sevindirme kötülükleri uzak tut cümlemizden
ben şimdi çıkıyorum ancak hazırlanırım:))
allahhepinizden razı olsun dualarınız bana yoldaş olsun
ALlah yar ve yardımcınız olsun inşa'Allah
mutluluğunuz, heyecanınız daim olsun
100 ya vedud okudum sizin için
Allah mesud etsin tamamına erdirsin inşa'Allah18 yıl önce gönderildi # -
canım tubacım ya çok sevindim senin adına sana yürekten 1 fatiha okuyorum.canım keşke mümkün olsa da başka dualar okuyabilsem.ama söz yarından sonra tekrar aranızda olup size dualarımı yollayacağım.
tubik kardeşim allah mesut bahtiyar etsin mutluluklar dilerim benden kabul buyurursan 3 Ettehıyyâatü
Ettehıyyâatü lillahi vessalevâatü vettayibâatü esselâmüaleyke eyyühennebiyyü ve rahmetüllâhi ve berakâatühüü esselâamü aleynâa ve alâa ıbâadillâhis salihıyn Eşhedü ellâa ilâahe illallâah ve eşhedü enne Muhammeden abdühüü ve rasüülüh.
3 ihlas,3 felak,3 nas 1 fatiha,1 ayetel kürsi okudum tubacım senin için inşallah herşey gönlünce olur.Allah yardımcın olsun.
ya böyle bir müjdeli haberle güne başlamak nekadar güzel. seni tebrik ediyorum tubik. Rabbim sizi ömür boyu ayırmasın. inşallah hayırlısıyla bunuda atlatırsın. sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim. darısı bekarların başına...
tubık kardeşım senın kadar bende mutlu oldum.ALLAH omur boyu sevgınızı taze tutsun ve engellerden korusun Rabbım sızı.ve guzel guzel meyvelerınız olur ınsallah.HAYIRLI OLSUN CANIM.
ALLAHIM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSİN.RIZKINI BOL VERSİN NAMERDE MUHTAÇ ETMSİN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
canım benim hakkında hayırlısı olur inşallah.. allahı ömür boyu mutlu etsin seni gönlüne göre versin.. çok sevindim inan
allah tamamina erdirir inşallah..
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
haydi hayırlısı bakalım:)18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı olsun tuğba:))
inş hemen evlenirsin ayakkabının altına ismimi yazarsın bizde hemen evleniriz:)))
SENİN DAHA BİR SENEN VAR. ÖNCE BİZİ BİR YAZSIN :)
canım benim çok sevindimmm allah tamamına erdirsin (pazaratesi görüşürüz inşallah)
Allah tamamına erdirsin canım.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim mutluluğunu bozmasın inş.
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN KARDEŞİM .
amin amin amin.INSALLAH hep iyi ve hayirli gunler gorursunuz.Mutlulugunuz bozulmaz INSALLAH hicbirzaman!ALLAHa emanet olun
Allah mesut bahtiyar etisin inşallah ömür boyu mutluluklar dilerim bu gün okuduğum 100 salavat sana gitsin kabul et
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUALARINIZ İÇİMİ FERAHLATTI ŞİMDİLİK HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYOR RABBİM UTANDIRMASIN İNŞALLAH GÖNLÜMDNE GEÇENLER HEP BENİM OLUR SİZLERE 3 AYELET KÜRSİ HEDİYEM BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ
tubişimm ya ben daha yeni okudum:(( ama çok sevindim ya ben sana okuyabildiğim kadar ihlas fatiha ve kevser okıcam canımm ya inş herşey dilediğin gibi olur artık hayırlı haber duyalım:)) sitemizin bi gelini olsun artık canımm ya çok sevindimm
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.