sen şimdi benim ismimi yazmıyor musun ayakkabının altına?
TUBİK KARDEŞİMİZ EVLENİYOR"AMİN DERMİSİNİZ"
(53 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:)) SAOL BİTANEM İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE SİZE GÜZEL HABERLER GETİRİRİM EN KISA SÜREDE
18 yıl önce gönderildi # -
PEKİ AMA BEN BUNU YAZDIM Bİ YERE:((((
:(((
::(((
eski iş arkadaşım tuba bi yazı çıkartmak için nete geldım ama aklıma takıldı bu site bi bakayım diye baktım ve yazılan yazıları okuyunca hem çok şaşırdım hemde çok sevindim her şeyden çok uzak kaldım neler yapıyosun nasıl bu evlılık kararı alındı bılmıyorum ama allah en hayırlısını verırmışte bız bılemıyoruz demek seni istemeye geliyorlar okadar mutlu oldum ki anlatamam çektiğin sıkıntılara az çok 12 ay boyunca ortak oldum döktüğün gözyaşlarına huzursuzluğuna, şuan yanında değilım ama emın ol sevıncını paylaşabılıyorum allahım senı mutlu etsın sıkıntılarından kurtarsın en yakın zamanda detaylarını dınlemek üzere yanına gelıcem allaha emenet ol öpüyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
SAOL CANIM SEDAM BEKLİYORUM..BURCUU BİTANEM HEMEN EVLENMİYORUM OLSA DÜKKAN SENİN SENEYE OLACAK KISMETSE DÜĞÜN NİŞAN AYAKKABIMIN ALTINA YAZARIM AMA HEMEN :))) MURATDA ELİNİ ÇABUK TUTSUN SENİN GİBİ BİR FISTIĞI KAÇIRMASIN
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN... ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM SENİN İÇİN...
aaaa.. çok şaşırdım ve çok ama çok sevindim, canım kardeşim rabbim bir ömür mesut etsin sizi inşallah. tamamına erdirsin, yüzünüz hep gülsün inşallah. amin amin amin...
tuba cnm ayetl kursı hala devam edıyormu sana bıtırdınızmı yada yenıden başlattıysanaız hbr verde bende okuyayım sana yıne dua edıyorum ama okunacak bişhy varsa yardım edeyım söylede dua başlatırsanız hbrım olsun okurum cnm benım sana ve tum kardeşlerın kalbının feraha kavuşması için 50 tane ayetel kursı okuyorum öpuyorum
SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN BİTTİ DUAM ALLAH İHTİYAÇ OLURSA ULAŞIRIM SANA AMA HEP DUALARINDA BULUNDURURURSAN SEVİNİRİM
tabıkı herzaman aklımdasın allah kımseyı darda koymasın ben gıdıyorum cnm kıb
ay canım benım yaa sonunda oluyor demek ... sabreden derviş muradına ermiş :)) allah tamamını erdırsın bıtanem.. ınsallah hersey cok guzel olur, cooooookk mutlu olursunuz. allah yolunuzu acık etsın... sizin ıcın 1 ayetel kürsi 5 ihlas canım ...
yaaa ben kaçırdım olayları..meraktan çatladım resmen nasıl geçti acabaa diye...Rabbim çektiğin sıkıntıların meyvesini versin sana AMİNNN
kız seleeennn bacım biz ewde kaldık.. :):)18 yıl önce gönderildi # -
allah tamamını erdirsin tubiş bacı valla çok sevindim. ne zamandan beri aldığım en güzel haber bu. darısı NURTENİMLE BANA BEBİŞ EVDE KALMADIN CEYLANIM SENİN AŞKOŞUN VAR. AMA ŞELEN EVDE KALABİLİR...:):):)
AŞKOŞMU BU BENIM LAFIM ÇALMA LUTFEN . KISKANÇ İNSAN SENİ .. AYRICA EWDE KALDIGIM FALANDA YOK . ALLAH KISMET EDERSE 8.8.8 DE :)))
arkadaşla ben başı çekebilirsem sizleride arkamdan sürüklerim gibi gelioo çeneyi bırakında dua edin:))) aşkoş ne yaa ıyyyyyyyyy:)))
YAA 8.8.8. BİZİM DÜĞÜN TARİHİMİZ YAAAA.. SEN NİYE TARİHİMİZİ ÇALIYOSUN ŞELEENN.. BİZDE AŞKOŞU ÇALARIZ BÖYLE İŞTE :):) İHİ..
Allah hayırlı etsin.
tugbacım aşkoş cok ozel bırsey ama bu terbıyesız janjan çaldı bızden :) dualarımız senınle canım sen merak etme :)
Rabbim yuvanızı cennetten bir köşe yapar sadece dünyada değil ahirette de beraber olmayı nasip eder inşallah
mutluluğun daim akıbetin hayır yuvan bereketli ve huzurlu olsun inşallah
iyi düşününce iyi olur aklına korkular sakın getirme
Allaha emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hepimizin duasını kabul etsin herkese hayırlı yuvalar kurmayı nasib etsin yuvası zor durumda olanlara rabbim yardım etsin
ceylan çok saol ne güzel dua etmişsin amin amin amin rabbim senden razı olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah
allah tamamına erdirdin rabbim mutlu etsin amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.