Kendimi zar zor umuda itekliyorum.. Ama bir yerde yine hep yollar kapanıyor sanki.. Hiç bitmeyecekmiş bu hüzün sanki hiç geçmeyecekmiş gibigeliyor bu acılar.. dua, dua, dua... ama gönlüm kırık hakkım olmasada rahmana.. nasıl kurtulurum ben bu durumdan, nasıl düzeltirim kendimi..iş yerinden 10 gün izin verdiler bana durduk yere çok kötü görünüyormuşum.. kimseyle konuşmuyormuşum.. bende farkındayım gülmeye tebessüm etmeye çalışsamda yapamıyorum.. ne olur dua edn bana artık hiç dayanıcak gücüm kalmadı.. artık bütün umutlarım tükendi.. elimde ise yapacak hiç bir şey yok. bütün olumsuzluklar üst üste geliyor.. artık çok zor herşey... ne olur dua edin bana..
Çaresizim..
(21 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH'ım!
Bakışımızı ibret,
Sukutumuzu hikmet,
Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür,ALLAH'ım!
Boşa bakanlardan,
Boşa susanlardan,
Boşa konuşanlardan eyleme,
ALLAHIM SEN KARDEŞİME UMUT OL,SEN YARDIM EYLE,SIKINTILARINI GİDER,GÖNÜL RAHATLIĞI VERSİN SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM LÜTFEN BUKADAR ÜMİTSİZ OLMA
BAK BEN DÜN BİŞEY YAZMIŞTIM
RABBİM 1 KAPIYI KAPAR 40 KAPIYI AÇAR DİYE
SENDE OKUMUŞTUN ONU
SANADA O 40 KAPIDAN BİRİNİ AÇICAK İNŞALLAH
RABBİMİN BÜYUÜKLÜĞÜNE GÜCÜNE İNAN
VE BİRGÜN SENİDE FERAHA ÇIKARICAĞINI BİL
ALLAH ONA AÇILAN HİÇBİR ELİ BOŞ ÇEVİRMEZ
RABBİM GÖNLÜNÜN FERAHLIĞINI VERSİN TEZ ZAMANDA
İNŞALLAH AMİN AMİNNNN18 yıl önce gönderildi # -
gözyaşı sorunun ne bilmiyorum ama yazılarından anladığım kadarıyla kendini iice içe kapatıyorsun bu umutsuzluğu aşmak için biraz daha iyimser ol..yaşadıklarını bilmediğimden belki boş konuşuyorsun diyceksin ama rabbimden her xaman bir umut ışığı vardır yeterki sen kendini bırakma hayata sıkıca tutun rabbim yardımcın olsun rahmet ışığını üzereinden eksiltmesin
18 yıl önce gönderildi # -
Tutunmaya çalışıyorum, ama artık gücüm kalmadı... Yok hiç umudum yok...
allaha sığın güzelim
hangimizin ondan başka gerçek dostu var bize yardım edicek
sen allah sığın dua et sabır sabır sabır iste
bu seni feraha çıkarmaya yeter
tez zamanda çıkarsın inşallah
bak ben inanıyorum
sende inan
tuğbayla nurtene sor benim neler çektiğimi
sıkıntılarımı
şimdi çok şükür halime18 yıl önce gönderildi # -
hepimiz yeri geldi umudumuzu kaybettik hayattan beklentilerimizi sildik ama rabbime sığındık umutlarımızı ona anlattık cevapsız bırakmaz er yada geç ben çok acı yaşadım
heryer bana karanlık geldi 2 yıl bekledim..rabbim yavaş yavaş mukafatını veriyor..inşallah yarım kalmaz her zaman yanında olduğunu hisettirir inşallah sana
Allah yardımcın olsun ama ne olur ümitsiz olma şimdi bu haldeysen sonsuza kadar böyle kalmazsın geçecek bu zor günler inşallah Allah büyük sana tavsiyem okuyacak gücün yoksa bile devamlı siteye gir hem yalnız omadığını bilirsin hem başka kerdeşlerinin dertleriyle kendi derdini unutursun hem dua alır hem dua edersin ruh için bire bir.
bende şimdi çok kötüyüm ama şimdi en azından umutluyum huzurluyum bekliyorum sabırla.18 yıl önce gönderildi # -
Yıl geçti.. İnsan her gün ağlar mı.. Bir gün de ağlamadan geçsin diyorum yok... İnşaALLAH dediğiniz gibidir.. Hep dua ettim, hep yalvardım... Bu halde kalmak değilde zoruma giden karşılık bulamayacağım korkusu... Dua edin diyorum herkeze ama artık dua isterken bile gönlüm kırık.. inşaALLAH biter bu karanlık.. Benim anlatacak dostumda yok ailem zaten... Onlarla da uzağız.. onlara belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyolar yinede .. sabrım kalmadı.. inşaALLAH dediğiniz gibi olur inşaALLAH yardım eder ..
biz varız ya anlatacak bir dost olarak üzülme geçer gider ağlama artık inşallah düzelir
allaha sığın allahtan yardım iste umudunu kaybetme dualarımız seninle olacak
rabbim kulunu daraltmaz.gözyzşların inş,bundan sonra mutluluk gözyaşı olur.sana senden daha yakın olan olan RABBİM VAR.
korkuyoru artık sadece bu durumun hep surmesınden korkuyorum.. ınsaALLAH yardım eder ınsaALLAH.. cunku artık gercekten sabrım dayanacak gucum kalmadı..
neden ben.. bıktım artık bu hayattan da herseyden de neden hanı dua herseye çözüm yıllardır ben neden çözümsüzüm yok artık yok yalnız bıraktı işte hani duanın gücüüü..................
canım benim, seni çok iyi anlıyorum, benim de arada isyan ettiğim oluyor ama sonra çok pişman oluyorum. onca dualara rağmen hala bir adım yol katetmiş değilim ama yine de biliyorum ki, tek yolumuz rabbim yolu ve ne gelecekse ondan gelecek, umudunu yitirme, dayanmaya çalış, biliyorum çok kolay söylemesi diyebilirisn ama inan bana dostum yalnız değilsin. rabbim her daim yanında olsun ve sabrının mükafatını versin sana inşallah. amin
böyle dersen olmaz ama biraz sabret biranda mucizeler olmuyor işte bende her olmayışında olmadı demiyoprum az daha bekle değişir her şey sen böyle isyan etme Allah seni denior belki de.biraz beklersen beklemeyi bilirsen çok güzel şeyler gfelecektir başına inşallah.
yıllardır aynı şeyle avuttum durdum kalmadı artık ne inanma gücü ne bekleme yok bu kadar çaresiz bırakıyosa suç benim mi
kardeşim inşallah bu tatil seni kendine getirir canım
selamün aleyküm.
güzel kardeşim...allah kerimdir...bned eçok sıkıntıdayım...bunlarda birer sınav...rabbin için sabret...6 ay içinde sol gözüm görmemmeye başladı...ders çalışamıyorum...daha neler neler...beterin bateri var...allah seninle olsun...5 elham...
ben çok sıkıntı çektim ama busiteye girdim sizlerin mesajlarını okudum.gerçekten benden daha zordurumda olanları gördüm şu du ayı ettim allah yardımcınız olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.