ne olur çok sıkıntıdayım yalvarıyorum size yavruma hangi duayı okuyayım.100 ayetel kürsü 100 velahavle duası lokman suresini okuyorum kabul olmuyor herhalde çok korkuyorum onu kaybetmekten 4aydır hayatım allak bullak oldu elimden geldiğince allahıma vazifelerimi yapmaya çalışıyorum ama neden.çocuğum acı çektikçe ben eriyoru iyiki bu siteyi dua ararken buldum intiharı bile düşünmüştüm ama dualarını beni çok rahatlattı dağlara taşlara can veren rabbim benim yavrumada şifa ver
şifa duası istiyorum
(37 mesaj) (23 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
CANIM YAVRUCUĞUNUZUN VE SİZİN BİRAZ DAHA DUAYA İHTİYACINIZ VAR İNŞAALLAH... VE BİRAZ DAHA SABIRA... RABBİM İNŞAALLAH YAVRUCUĞUNUZA ŞİFASINI VERECEKTİR.
''YA ŞAFİ''(ŞİFA VEREN)''YA VAFİ''
''YA KAFİ''
BU YAVRUCAĞIN VE ŞU ANDA HASTALIKTAN SIKINTI ÇEKEN TÜM EVLATLARIMIZA HAYIRLI ŞİFALAR VER RABBİM...
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAVRUNUZA ACİL SİFALAR VERSİN.DUA EDELİM İNŞALLAH ŞİFA BULUR.AMİN AMİN AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
İNSAN SURESİ VAR YA KARDEŞİM ONU GÜNDE KAÇ KEZ İSTERSEN OKU.BENİM HALAM O SURE SAYESİNDE AMELİYAT MASASINDAN DÖNDÜ.ZATEN MEALİNİ DE OKURSAN (ÖZELLİKLE SON AYETLER) ANLARSIN KARDEŞİM.BEN DE OKURUM SENİN İÇİNHİÇ MERAKLANMA.YAVRUNUN ADINI BAĞIŞLAR MISIN?İSMİYLE OKUSAM DAHA DA İYİ OLUR İNŞALLAH.RABBİM ŞİFA VERSİN
allahım yavrunuza şifa versin AMİN AMİN AMİN
canım filiz kardeşim.benim bu yazımı okumaya başlamadan önce derin bir nefes alın burnunuzdan ve 10 kadar sayın verin.Allahımızın izni ile oğlunuz iyileşicek yalnız sizin güçlü olmanız gerek çocuğunuz için.üzüntünüzü anlıyor ve paylaşıyorum,ALLAHIM muhakkak duyacak sesinizi ve sesimizi yüce ALLAH bir annenin yakarışlarına dayanamaz işitir ve mutlaka yardım eder.ben inanıyorum sizin oğlunuz iyileşicek birazcık daha sabredin biraz daha dayanın kardeşim. rabbimiz mutlaka bir yerlerden sizin için ferahlık kapıları açıyordur yakında bunu farkedersiniz.ben oğlunuzun iyi olması için dualar okudum ve hep okuyacağım kardeşim. muavizetey sureleri,AYET-EL KÜRSİ,SURE-İ BAKARA,AMENER RASULÜ.BUNLARI hep birlikte oğlunuz için çok sık okuyalım.Allahım acil şifalar ver yarabbim.
Allahım Filiz Ablamın oğluna kardeşimize acil şifalar ver Yarabbim . Ne olur Allahım Ne olur Allahım . Sana sığınır senden isteriz sadece .
Kardeşim Filiz sana bir dua veriyorum. Duadan çok özel olarak kurandan seçilmiş ayetler üstadımız said nursinin dualarından birisidir. Yine her şeyi Allah bilir. Takdir onundur. İnşaallah kardeşim bende hergün bu duayı senin evladın için okuyacağım.
SEKİNE
Niyet edilecek
istiğfar edilecek(7 defa)
salatı şerife okunacak (7 defa)
Allahu ekber (On defa).Bundan sonra bu metni 19 defa tekrarlıyacaksın.Buna bir süre devam edeceksin ben bunu haftada 3 gün okuyorum.
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla
2. O rubûbiyet ve ulûhiyetinde istiklâl sahibi olan ve kâinatın tamamına bizzat hükmettiği gibi, küçük büyük her bir varlığa da bizzat hükmeden ve kâinattaki geniş icraatına hiç kimse müdahale edemeyen Ferd'dir.
O, varlıklara hayat verip canlandıran, Kendi hayatı ise zâtî, ezelî ve ebedî olan Hay'dır.
O, varlığıyla bütün varlıkları düzenli bir şekilde ayakta tutan; fakat Kendi varlığı hiçbir varlığa bağlı olmayan Kayyûm'dur.
O, haklıyı haksızdan ayıran, her şeyi hikmetle, bir gaye için ve faydalı bir şekilde yaratan Hakem'dir.
O, kâinatı ince hesaplarla yaratan, her varlığı yaşadığı şartlara uygun olarak donatıp bütün ihtiyaçlarını adaletle veren ve başkalarının hukukuna tecavüz eden varlıkları cezalandırıp iyilik yapanları da mükâfatlandıran Adl'dir.
O, hiç bir şekilde hiçbir noksanı olmayan, kâinatta görünen bütün kusurlar asla Kendinde bulunmayan, sapıtmışların söyle-dikleri batıl düşüncelerden sonsuz derece yüce olan, kâinatı dâima temiz tutarak güzelleştiren ve her bir varlık tesbihleriyle
kudsî isimlerini her tarafta ilân eden Kuddûs'tür.
3. "Allah her zorluğun arkasından bir kolaylık yaratır." (Talâk, 65: 7.)
4. "Bütün yüzler, varlıklara hayat verip canlandıran, Kendi hayatı zâtî, ezelî ve ebedî olan; ve varlığıyla bütün varlıkları düzenli bir şekilde ayakta tutan; fakat Kendi varlığı hiçbir varlığa bağlı olmayan Allah'ın huzurunda eğilmiştir." (Tâha, 20: 111.)
5. "Şüphesiz ki Allah, size şefkatle muamele ederek iltifatının inceliklerini gösterir; merhamet ederek hususî ihsanlarda bulu-nur." (Hadîd, 57: 9.)
6. "Muhakkak ki Allah, tevbeleri çok kabul edici, kullarına çok merhamet edicidir." (Nisâ, 4: 16.)
7. "Muhakkak ki Allah, çok bağışlayıcı, çok merhamet edicidir." (Nisâ, 4: 106.)
8. "Muhakkak ki Allah, çok bağışlayıcıdır. Her şeye gücü yeter." (Nisâ, 4: 149.)
9. "Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür." (Nisâ, 4: 58.)
10. "Muhakkak ki Allah, her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yapar. " (Nisâ, 4: 11.)
11. "Muhakkak ki Allah, sizin üzerinizde gözeticidir ve her hâlinizi görür." (Nisâ, 4: 1.)
12. "Biz sana, apaçık bir fetih yolu açtık." (Fetih, 48: 1.)
13. "Tâ ki Allah, sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin." (Fetih, 48: 3.)
14. "Şüphesiz, Allah'a tâbi olan topluluk gerçek galiplerin tâ kendisidir." (Mâide, 5: 56.)
15. "Şüphesiz ki Rabbin, sonsuz kuvvet ve izzet sahibidir." (Hûd, 11: 66.)
16. "Muhakkak ki Allah, sonsuz zenginlik sahibidir ve hamd edilmeye en çok lâyık olandır." (Lokman, 31: 26.)
17. "Allah bana yeter. Ondan başka hiçbir ilâh yoktur." (Tevbe, 9: 129.)
18. "Allah bize yeter. O ne güzel vekildir." (Âl-i İmran, 3: 173.)
19. "En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez." (Enbiyâ, 21: 103.)
20. "Ancak Sana kulluk eder, ancak Senden yardım dileriz." (Fâtiha, 1: 5.)
21. "Ve, ezelden ebede her türlü hamd ve övgü, şükür ve min-net, âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur." (En'âm, 6: 45.)19 yıl önce gönderildi # -
filiz ablacımm Allah yar ve yardımcın olsun..ateş düştügü yeri yakıyo..sizi en çok inanın ben anlaya bilirim..hastalıgıda çook iyi bilirim hastaya bakmayıda :(
moral çok önemli ve tabiki dua..hep aklımdasınız..namazlardan sonra evladın için dua ediyorumm..Allahım şifalar versin..Hz. Âise (r.a.)''den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;
şifa duası(int.okumuştum)
"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarab. hayırlı geceler
RABBİM ŞİFALAR VERSİN YAVRUNUZA.DUALARIMIZDASINIZ..
kardeşim sayfa başında kalmanız için uğraşıyorum.
Filiz ablacığım rabbim sizlere sabır ihsan eylesin evladınıza acil şifalar dilerim.
[Konu sabitlendi]
EY YÜCE RABBİM
SEN HÜKÜM SAHİBİSİN
KARAR SENİNDİR
HERŞEYİ YARATAN ,YÜRÜTEN, DEĞİŞTİREN YAŞATAN VE ÖLDÜREN DE SENSİN
BİZİM SANA YAKINLIĞIMIZI, ALLAHIM SEVİYORSUNBİZ ELLERİMİZİ AÇTIK SANA GÖNÜLDEN YALVARIYORUZ
FİLİZ KARDEŞİMİZ ANNEDİR
İÇİ YANIYOR
EVLADINI ONA BAĞIŞLA,ONA TEZ ŞİFALAR VER
EVLADINA SAĞLIK AFİYET UZUN ÖMÜR VER RABBİM19 yıl önce gönderildi # -
amin inşaallah fatma kardeş.
sevgili filiz bir anne olarak seni o kadar iyi anlıyorumki şuanda benim oğlumda çok hasta dualarla ayakta durmaya çalışıyorum. güçlü olmaya calış diyecem ama olmuyor biliyorum yüce allahım sesimizi duyarda tez zamanda çocuklarımıza acil şifalar verir inşallah.
Canım Filiz ablacım, Allah sana tez zamanda derman versin, canım biricik kardeşime şifa versin tez zamanda, bu gece herkes gibi sen de benim duamda olacaksın, sabret Filiz ablacım, allah'ın izniyle düzelecek geçecek bu günler.
Yasin kardeşim Allah razı olsun. Bugün yapacağım bütün ibadetler kardeşimiz filiz hanımın evladı için olsun.
Kardeşim Evladınız için SEKİNE DUASINI VE YASİN-İ ŞERİFİ OKUDUM. ALLAH evladınıza şifa versin. Amin...
Tüm dualarımda batuhana yer veriyorum.İnanıyorumki Allah çocuğunuzu size bağışlasın.Sabahta yazmıştım ben rahatsızken tüm içtiğim ilaclarıma ayetelkürsü okuyup içiyordum.Birde cuma günü sela ile ezan arası Allah rızası için iki rekat namaz kılıp içinizden niyetinizi geçirip Kenzülarş duasını bir bardak suya okuyup o suyu çocuğunuza içiriniz.Allah şifalar versin,içten söylüyorum bildiğim tüm şifa dualarını Batuhan için okuyacağım.
Bu gün benim sohbet günümdü Güzel bir toplulukta evladınıza dualar ettik. Allah şifalar versin.
ALLAH ŞİFA VERSİN BENDE DUA EDİYORUM ÇOCUĞUNUZA
şu güzel cuma günü yüzü hürmetine allah hepinizden razı olsunbenim çektiğim acıları yüce rabbim sizlere yaşatmasın kanayan yarama merhem sürdünüz iyiki sizleri buldum dertleşeceğim ağlayacağım dua dostlarım oldu
Bu Cuma günü hürmetine Evladınıza sağlık ve afiyet dilerim.
DEĞERLİ DOSTUM ALLAH YAVRUNUZA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.
BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN FEYZİ BEREKETİ YAVRUNUN ÜZERİNE OLSUN.
BİR YERDEN BANA 41.ADET YASİN GELECEKTİ,ŞU SIRALAR OKUNUYOR.ALLAH BİLİYOR YA BEN ONU DUA DOSTLARIM İÇİN İSTEMİŞTİM,AMA ALLAHIMIN RAHMETİ SONSUZ.ONLARIN AFFINA SIĞINARAK O OKUNAN VE HALEN DEVAM EDEN 41.YASİN SENİN YAVRUNA ŞİFA OLSUN İNŞALLAH.
TÜM HASTA YAVRULARIMIZA DA.
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.
AMİN.AMİN.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
FİLİZ kardeşim oğlunuz batuhan, için dün gece ve bu gün cumalar yüzü hürmetine çok dua ettim Rabbim kabul etsin.Allah evladınıza acileten şifa versin,derdini acısını geçirsin.yine diliyorumki ALLAHIMDAN EY MERHAMETİ BOL ŞEFKATİ BOL RABBİM BU MUBAREK CUMALAR HÜRMETİNE BATUHANCIĞIMIZIN İYİLEŞMESİNİ DİLİYORUM YALVARIRIM SESİMİZİ DUY.AMİN.
Kardeşim bugünde evladınız SEKİNE duasını yaptım. Allah kabul eder inşaallah.
DEĞERLİ DOSTUM,BATUHANA FETİH SURESİNİ YOLLUYORUM.HASTALIĞINA GALİP GELİR İNŞALLAH.
ALLAH TÜM ŞİFA BEKLEYEN YAVRULARIMIZA VE HASTALARIMIZA YETİŞSİN İNŞALLAH.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
112 KERE ^^ALLAHÜMME ENTE'İ MELİKÜ'L HAKKU'LLEZİ LA İLAHE İLLA ENTE YA ALLAH VE SALAMÜ YA KAFİ^^3 KERE ^^YA ŞİFAE'L KULÜB^^ DE 161 KERE EVLADININ ÜZERİNE ^^YA SELAM^^^OKU ALLAHIN İZNİ İLE ŞİFA BULURSUN KARDEŞİM AMİN BENDE DUACIYIM KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM BİLİYORUM YOĞUNSUNDUR,ÜZÜNTÜLÜSÜNDÜR.AMA ARADA BİZE DE BİR HABER UÇURSAN,BATUHANLA İLGİLİ İSTEĞİNİ ARADA BİR TEKRAR HATIRLATSAN BİZLERE...
SELAMETLE.
BATUHANA BİR YASİN YOLLADIM,LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
rabbım sıfa versın acınızı paylasıyorum beynınde ur olan 3aylık omru kalan kenan kardesım ıcınde sızlerın duasına muhtacım. rabbım tum hastalara acıl sıfalar versın.amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.