sevgili mümin kardeşlerim allah şifa versin.acil şifalar versin .amin amin amin.
şifa duası istiyorum
(37 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
güzel kardeşim Rabbim batuhana şifa verecek inşallah kunfeyekun (ol de olsun)şifa bulsun yavrumuz tüm bildiğim duaları rabbimin izniyle okuycam gönlünü ferah tut dualarla bu hastalığın üstesinden gelicez inşalllah ne mutlu ki böyle büyük bir aileye sahibiz gerçi ben çok yeni dahil odum ama yinede mutluyum tekrar acil şifalar bizi bilgilendirirsen sevinirım.
18 yıl önce gönderildi # -
değerli dua dostlarım batuhanımın bugün 45. günü başağrıları tutmadı ilk defa arası açıldı hastalığının allah binlerce razı olsun sizlerden eminim sizlerin duası sayesinde.yüce rabbim dualarınızı duydu.ne olur küçük yavrumdan dualarınızı esirgemeyin muhtacım dualarınıza yüce rabbim sizlere dert verip derman aratmasın evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor çünkü. yavrum başağrısından başını yastıklara sürdüğünde inanın dayanamıyorum. çaresiz başucunda allahıma yakarıyorum çokta isyan ettim niye benim yavrum diye
RABBİM YAVRUNUZA SİFA VERSİN TEZ VAKİTTE İNŞ.ÇOCUĞUNUZA 313 YA ŞAFİ ÇEKİN.DERDİ VEREN RABBİM DERMANINI DA VERİR.
Kardeşim filiz hanım evladınız için özel bir dua yaptım. Allah inşaallah kabul eder.
allah sizlerden razı olsun
rabbimacil şifalar versin onu sana bağışlasın amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.