Bursada ara sokaklarda arabamla ilerliyordum . Ara sokağın birinden birden bir amca çıkarak bana el işareti yaptı . Onu çok geç farkettim . Uzaklaştım . Yalnız içimi birşey kemiriyordu. Ve geri döndüm . Amca o sokak başında yoktu . Sonra karşı sokağa kafamı çevirdim . Amcayı gördüm hemen o sokağa girdim . O sırada ezan okudu . Abdest almak için abdesthaneye girdim . Amcada abdest alıyordu . Bozuntuya vermedim . Beni tanıması için . Çünkü iki dakika önce bana el işareti yapmıştı . Ama tanımadı diye iç geçirdim. Abdestimi aldım camiye girdim . Neyse namazı bitirdim çıktım . Amcaya baktım amcayı göremedim . Çıkışta kapının önünde bekliyordu . Göz göze geldik . Gülümsedi. Yanına yaklaşıp amca nasılsın Allah kabul etsin dedim . Yemin ederim onunla konuşmak anlatmak geçti içimden . Dış görünüşe bakıldığında durumunun pek iyi olmadığını düşündüm . Kendisine biraz yardımda bulundum . Ve bana RABBİM SENİ SEVDİKLERİNİ ZORDA KOMASIN CENNET MEKANIN OLSUN DEDİ. O AN SEVDİKLERİN DEDİĞİNDE AKLIMA BU AİLE GELDİ. KENDİ AİLEM GELDİ.
BURDAN ÇIKARDIĞIM BİR KAÇ SONUÇ VAR.
1 ) AK SAKALLI AMCA VAKTİNDE NAMAZ KILMAMI SAĞLADI.
2 ) AK SAKALLI AMCA ÜZERİMDEKİ AĞIRLIĞI ATMAMI SAĞLADI.
3 ) AK SAKALLI AMCANIN DUASINI ALDIM VE ALDIK .
4 ) AK SAKALLI AMCAYI HALA DÜŞÜNÜYORUM .