O'na dua edelim başına çok kötü bir olay gelmiş. çok üzgün ne yapacağını bilmiyor bütün çoşkusunu kaybetmiş durumda. haberi olmadığı için başına ne geldiğini yazmak istemiyorum ama kötü bir şey. Allahım sen merline yardım et. Duaya ihtiyacı var.
Merlin' in içi yanıyor.
(20 mesaj) (18 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM,ÇARESİZLERİN ÇARESİ,KAPINA GELDİK,SEN BU SIKINTIDA OLAN KARDEŞİME YARDIM ET,YARABBİ,ONU SANA EMANET EDİYORUM,SEN MERHAMETİNİ ESİRGEME,SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
19 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcısı olsun allah herşeyi gönlüne göre versin amin
Allah yardımcısı olsun.
canım kardeşim ne sıkıntın avar bilmiyorum ama rabbim yardımcın olsun 10 adet ayetel kürsi hap senin yoldasın olsun canım arkadaşım
Rabbim sen herşeyi gören ve bilensin rahmetini üzerimizden esirgeme
amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
100 adet lailahe illa ente subhaneke okuyorum rabbim tez zamanda feraha çıkarsın kardeşimizi inşallah.
allah yardımcısı olsun.
allah yardımcın olsun Merlin kardeşim
benden 3 Allahumme BarikAllahümme barik alâa Muhammedi ve alâa âali Muhammedin kemâa barekte alâa ibraahiyme ve alâa âali ibrahiyme inneke hamiydüm meciyd
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol tüm sıkıntılarını gider.YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH. AMİN AMİN AMİN
7 tane ayetel kürsi hediyem
RABBİM HUZUR İŞLESİN KALBİNE KARDEŞİMİN. RABBİM FERAHLIĞA ÇIKARSIN . SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.
RABBİM TEZ SAATTE FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.DUALRIMDA OLACAK .
100 LA HAVLE YARDIMCISI OLSUN...
canım kardeşim rabbim herdaim yanında olsun sen ne olur güçlü ol tamam senin için dua edicem allahın izni ile sende bol bol dua et olur mu canımmm allaha emanet ol
ALLAH YARDIM ETSİN EN KISA ZAMANDA GİDERSİN RABBİM.
rabbim yardımcısı olsun feraha çıkarsın 3 ayetell kürsi okuyorum
1 fatiha, 1 ayetel kürsi, 10 ihlas hediyem olsun, rabbim yar ve yardımcısı olsun, sıkıntısını gidersin inşallah. amin amin amin
Allah sizlerden razı olsun, inşallah dualarımız onu iyi eder.
bende 10 ihlas okuyorum.19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCISI OLSUN
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NE MURADINIZ SIKINTINIZ VARSA TEZ ZAMANDA GİDERSİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.