canım dua dostlarım sizi çok özledim anlatamam işe başladım ama çok kötü durumdayım müdürüm çok sert aslında çok dürüst bir insan ama çok sert bana alışamadı hep kızıyor bana evrakları hemen öğrenmemi istiyor ama ben bilmediğim için zorlanıyorum çok moralim bozuluyor size yazacak gücü bulamıyorum kendimde hemen yorgun düşüyorum
ama hep aklımdasınız ne olur sizi unuttuğumu düşünmeyin allaha emanet olun
sizleri çok özledim nurgül
(16 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
nurgül dostum sen ayetel kürsi hediye et müdürüne.o bilmesede olur.ben yolladım burdan 11.adet allah beraber çalışmanıza selamet ve hayırlar versin inşallah.amin.amin.amin.
18 yıl önce gönderildi # -
nurgül kardeşim allah yardımcın olsun,sabır versin
lütfen kabul buyur benden 2 tane
RabbenâağfirliiRabbenağfirlii ve livâa lideyye ve lil mü'miniyne yevme yekuumül hisâab
ABLACIM SEN O İŞİ ÖĞRENİRSİN . O MÜDÜR BEYİMİZDE SEN İŞİ ÖĞRENDİKTEN SONRA SENDNE İŞİ ÖĞRENMEYE BAŞLAR. BEN SANA İNANIYORUM . DUALARIMDASIN ABLACIM.
kadir abi inanın bende hep okuyorum
hergün ağlıyorum aslında çok dürüst seviyeli biri ben buna katlanıyorum çok sorunları var namazında niyazında biri müdürüm ama beni yanına istemedi baştan mecburi görevlendirilince sesi çıkmadı kötü değil ama bana kötü sadece bende okuyorum müdürüme allah merhamet versin diye18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun be gelincik.
Sen hiç merak etme baştan böyle olur sonradan herşey yoluna girer.
Tecrübe konuşuyooo:)
Allaha emanet ol canım.18 yıl önce gönderildi # -
canım fatihim sağol ablam aynen öyle yalnızlık allah razı olsun sizdende
allah yardımcın olsun,
Ablacım Allah yardımcın olsun inşallah aranız düzelir sana kötü davranmaz.10 kevser okuyorum sana kötü bişey diyemesin inşallah.
allah yar ve yardımcın olsun.
ablam rabbim yardımcın olsun amin
HER SABAH 7 AYETELKÜRSİ OKUYARAK GİR OFİSE BAK HERŞEY DAHA GÜZEL OLUCAK.ÜZÜLME SERT GÖRÜNÜMLÜ İNSANDAN ZARAR GELMEZ.BAŞARI HERDAİM SENİNLE OLSUN.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
allah hepinizden razı olsun 1 ayetel kursi hediyem size kabul edin lütfen
GÜNAYDIN NURGÜL ABLACIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN:)
Allah kolaylıklar versin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.