selamun aleyküm dua dostlarım..yarın sabah namazından sonra yollara düşücem ve Bursa'ya türbe ziyaretlerine..çook mutluyum çook istiyodum:)şimdi isimlerinizi kagıda geçiricem ve tek tek sizlere dua edicem merak etmeyin..hepiniz dualarımdasınız..şengül ablam senin şehrine geliyorum:):)
eger sizinde göndermek istediginiz hediyeleriniz varsa başım üstüne.. götürüp teslim ederim:)
selametle
bursa'ya gidiyom :):):):)(nuray)
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Nuraycım ben dua istiyorum çokkkk istiyorum :))Allah şimdiden kabul etsin dualarını bitanem.
Hangi türbelere gidiceksin canım ?19 yıl önce gönderildi # -
nurayyy istemez miyiz hiç.beni de unutma emi:) Allah hepimizin dualarını gezdiğin zatlar hürmetine kabul etsin şimdiden...
19 yıl önce gönderildi # -
amin reyhan abla..şimdi liste yapıcam ben sizi hiç unuturmuyum:):)merak etmeyin çoook dua edicem sizlere..
cennetim bende tam bilimiyorum akşama kadar gidebildigimiz türbeler gidicez inşaallah öptüm sizi19 yıl önce gönderildi # -
Bizden de selam söyle.
aleyküm selam
Öncelikle selamımı götür.Sonra da sen biliyosun ya derdeimi,hani aynı kanayan yaramız var ya tamam mı ablacım.Bir de Yasin hediyemi.hayırlı yolculuklar canım
nuarcım benide unutma olur mu..gönül ve okul dertlerimi...
Nuraycığım,benden de 1 yasin 1tebareke 1 amme hediye götürür müsün.gittiğin Ogüzel mubarek insanlara hediye olarak.dua olarak ta Nur ablam affedilmek hep senin sevdiğin razı olduğun gibi olmak istiyormuş ibadetlerinde ihlas her işinde ihlaslı olmak istiyormuş.bide eşi ve çocuklarıyla beraber bu güzelliği beraber yaşamak istiyormuş der misin güzel ablam.dile benden ne dilersen sonra.Hayırlı gidişler hayırlı dönüşler nurayım çabuk dön ha!..özleriz biz.
canım nurayımmm yarın buraya geiyormuşsun çok sevindim.seninle görüşebilmeyi öyle çok isterdimki güzel yavrum benim.arabamı bakıma verdim keşke seni bulabilsem,ama sen turla geliceksin heralde dimi, işlerim olmasa ve arabam yanımda olsa seni emir sultanın önünde akşama kadar bekliye bilirdim.nurayım senden rica edebilirmiyim yavrum nolur eşim için dua et senden sadece bunu diliyorum Allahım ünal amcama hayırlı muvaffakiyetler ver de şengül ablam,beste ve ünal amcam için herşeyin en hayırlısını ver de.olurmu nurayım sana yalvarırım.senin duanın kabul olucana yürekten inanıyorum.ALLAHA emanet ediyorum seni yavrum.
şengül ablamın bütün düşmalarından kurtulup yüreği kadar güzel bir eve ve güzel komşulara sahip olması içinde dua eder msin nuraycım..benide unutma:)
burcum düşmanım şimdiye kadar hiç olmadı yanlış anlaşılmasın.sadece çevremdeki insanlar para ile herşeyi satın alıcanı sanan zavallı ve ALLAH korkusu olmayan TÜRKİYEDE (5 milyon mutlu azınlık) diye tabir ettiğimiz kişiler malesef yakın çevremi oluşturuyorlar.benim istediğim ise tabi ALLAHIM izin verirse ALLAH dostu insan gibi insanların yaşadığı ve bir insan eğer yere düşmüşse elinden tutup kaldırabilecek basirete ve duyarlılığa sahip insanların yaşadığı bir ortam.güzeller güzeli burcum senin iyiniyetini biliyorum yüreğini biliyorum.ve sende herşeyin en güzelini hakediyorsun.
ablacım düşmanın derken aslında benim düşmanlarımı kasteddim seni üzdüklei için..ne düşünüp ne yazmşım...
ablacım seni üzenlerin olmadığı bi yere gidersin inşallah19 yıl önce gönderildi # -
canım banada dua et emi bitanem.allah yardımcın olsun.yolun açık olsun
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.