ÇOK MUTSUZUM..İÇİMDE Bİ SIKINTI Bİ KÖTÜ DURUM SÖZ KONUSU VE NEDEN BİLMİYORUM.
Bİ ŞÜKÜRSÜZLÜK BİR İSYAN VAR VE BEN ÇOOK MUTSUZUM...
:((
ÇOK MUTSUZUM..İÇİMDE Bİ SIKINTI Bİ KÖTÜ DURUM SÖZ KONUSU VE NEDEN BİLMİYORUM.
Bİ ŞÜKÜRSÜZLÜK BİR İSYAN VAR VE BEN ÇOOK MUTSUZUM...
:((
CANIM BENİM SANA DUALARIMI YOLLUYORUM RABBİM İÇİNDEKİ SIKINTIYI FERAHA ÇEVİRİR İNŞALLAH
İnşirah suresini okuyun...
okuycam gözyaşı teşekkür ederim:(
tubik kardeşim sağol..
işte kendi kendime kuruntu yapıp dert arıoyorum :((
CANIN SIKILIYOR GALİBA SENİN EVDE İŞ ARIYOSUN DURDUK YERDE :)) AŞKIN NERDE O NAZINI ÇEKSİN ACCIK:))
bilmiom canım sıkılıyo herşey var ama bişey yok gibi geliyo eksik bişi var..neden sıkıom ki kendimi..
şükürsüzlük gbi gelio allah a isyan gibi gelio..allah beni affetsin:(
ama çok mutsuzum
HAVALARDANDIR DİYELİM FISTIK İÇİNE FAZLA DERT ETME DUA EDEMİYORSAN ŞUAN UYUMAYI BİR DENESEN BELKİ İİ GELİR
uyurken bile sıkılır uykusunda bile mutsuz olur mu insan:(
işte ben öyleyim..hele hele son bi kaç gündür gerçketen çok mutsuzum.
CANIM BENİM YA KENDİNİ BIRAKMA ZAMAN ZAMAN HEPİMİZ ÖYLE OLUYORUZ KAFANI BAŞKA ŞEYLERLE MEŞGUL ET İYİ GELİR SEN ÇOK GÜZEL DUALAR OKUYORSUN HADİ Bİ BİSMİLLAH DEYİP BAŞLA BAK BEN TAAAA ANETEPDEN GÖNDERİYORUM SANA DUALARIMI
sağol tuğbacım nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum bile..kendimi çok kötü hiissediyorum..belkide mutlu olmak bana göre değil.bilmiyorum işte çok mutlu olunca çokta acı çekiyorum..
SEN MUTLULUĞU HAK EDİYORSUN BÖYLE DÜŞÜNME SADECE ŞUAN RUH HALİN ZAYIF VE KARMAŞIK İNŞALLAH YARIN UYANDIĞUNDA HERŞEY DÜZELECEK İÇİNDEKİ SEVİNÇ NEŞE YEŞERECEK
RABİM SENİN YÜREĞİNDE HEP GÜZELLİKLER YEŞERTSİN
sağol kardeşim teşekkr ederim..sana inşallah daha güzel mutluluklar verir rabbim allah raazı olsun..
Mutluluk kadar mutsuzluğada kendini alıştırmalısın.Sonuçta insanın ruh hali çok değişkendir.Rabbim bizleri hakiki mutluluğa erişenlerde eylesin.
Hadi gül artık ve bu mutsuzluğun geçici olduğuna kendini inandır.
Allah yar ve yardımcın olsun sıkıntılarını feraha çevirsin Burcucum.
allah hayıra çıkarsın burcucum canını sıkma düzelir herşey allahın izniyle fazla düşünme dua et allah her daim yardımcın olsun amin
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.